Românca dispărută în Italia, mama sa participă la căutări: „Unde ești draga mea?”

La o distanță de peste un an și trei luni de la dispariția ei, luni, 26 iunie, au fost reluate căutările pentru Andreea Rabciuc, tânăra româncă în vârstă de 28 de ani dispărută la Jesi, provincia Ancona, în noaptea de 11 spre 12 martie 2022, după ce a participat la o petrecere cu prietenii și fostul ei iubit. La căutări a participat și mama tinerei, informează Fanpage.

În această perioadă, ancheta pare să se fi blocat, iar elementele în posesia anchetatorilor nu au dus la niciun rezultat.

photo_2023-06-27_11-31-39
Andreea Rabciuc

Marți, 26 iunie, carabinierii locali, împreună cu o echipă de pompieri voluntari și cu unitățile canine din grupul Bologna, inclusiv câinele de căutare Bayla, au început să cerceteze terenurile și ruinele din zona în care se presupune că a fost văzută ultima dată Andreea.

În noaptea dispariției sale, tânăra se pare că s-a certat cu fostul ei iubit, Simone Gresti, care este momentan singurul suspect în acest caz.

La căutări – care au acoperit teritoriul a patru comune, de la Montecarotto la Maiolati Spontini, Castelplanio și Poggio San Marcello – a participat și Georgeta Croceanu, mama Andreei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Carabinierii, care au mai fost în acele zone în lunile anterioare cu drone și echipe de căutare, nu doresc să lase nimic necercetat. Se caută practic rămășițele tinerei românce.

Căutările vor continua în zilele următoare, cu ajutorul câinelui Bayla, un pastor german în vârstă de 5 ani, implicat și în căutările lui Saman Abbas, o tânără originară din Pachistan ucisă în Italia de familiari pentru că nu dorea să se căsătorească cu bărbatul ales de ei.

Lunile trecute, Georgeta, mama Andreei a lansat un apel disperat:

„Unde ești draga mea, nu-ți fie teamă de nimic! Noi două am rezolvat totul împreună, întoarce-te acasă. Nu-ți fie frică de nimic sau de nimeni. Mama, ca de fiecare dată, va face totul pentru tine, te rog vino acasă, nu mai suport, iubire, înnebunesc, trimite-mi un mesaj sau sună-mă!”

„Vă rog să veniți și să spuneți adevărul despre ceea ce s-a întâmplat. Mai devreme sau mai târziu se va descoperi, vă implor din tot sufletul. Ajutați-mă să-mi găsesc fiica”, a implorat mama Andreei.