O româncă este digital creative director pentru Publicis Italia

Românca Sandra Bold , în vârstă de 31 de ani, este digital creative director pentru Publicis Italia, un gigant media în portofoliul cărui se află clienţii precum Coca-Cola, Diesel, Heineken, Garnier sau Renault, potrivit Ziarului Financiar.

„Era o zi de ianuarie când am închis laptopul după ce mă uitasem la un spot pe Best Ads on TV şi am zis ok, destul cu uitatul, vreau să fac şi eu asta”, îşi aminteşte Sandra Bold, care de opt luni locuieşte în capitala modei Milano.

Primul său job în advertising a fost acela de copywriter pentru agenţia Mercury360. După un an şi jumătate a păstrat poziţia, dar a schimbat compania cu Saatchi&Saatchi. În vara lui 2013 ajunge la McCann Erickson România. După patru luni în poziţia de copywriter este promovată ca şeful departamentului de profil.

„Toate acestea m-au condus către Publicis Londra şi apoi Milano, alt moment-cheie al carierei”, a declarat Sandra Bold pentru sursa citată.

A terminat facultatea de arhitectură de interior, din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București, iar în anul 2016 Sandra Bold a fost desemnată copywriter-ul anului în România.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Sandra Bold, digital creative director pentru Publicis Italia. Foto: profilul personal de Facebook