Româncă găsită moartă în locuința sa din Italia. Poliția este pe urmele soțului

O femeie româncă a fost găsită fără viață în cursul zilei de duminică, 23 octombrie 2022, în locuința sa din Bolzano, provincia autonomă din Italia cu același nume, informează agenția italiană de presă ANSA.

Potrivit sursei citate, polițiștii sunt acum pe urmele soțului victimei, care a dispărut înainte ca forțele de ordine să fie alertate.

Alexandra Elena Mocanu avea doar 35 de ani și lucra ca barmaniță într-un local dintr-un centru comercial din Bolzano.

Conaționala noastră era măritată cu un bărbat albanez pe nume Avni Mecja. În cursul zilei de ieri, acesta și-a sunat fratele, care trăiește la Verona, în Veneto, și i-a spus că trebuie să fugă pentru că este căutat de autorități.

Alexandra Elena Mocanu și soțul ei, Avni Mecja.

Fratele bărbatului a alertat apoi forțele de ordine, iar acestea au intervenit rapid la locuința celor doi soți, într-un apartament situat pe viale Trieste 42, unde au găsit corpul fără viață al româncei noastre.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Trupul femeii era acoperit cu o pătură, spun anchetatorii, iar de soțul acesteia nici urmă. Polițiștii italieni cred că bărbatul încearcă acum să ajungă în țara sa de origine, Albania.

Corpul neînsuflețit al Alexandrei a fost scos de anchetatori din clădire. Foto: stol.it

Avni Mecja ar fi fugit la bordul mașinii soției sale, mai scrie presa italiană, și a luat cu el și telefonul personal al acesteia.

De asemenea, mai relatează publicațiile locale, bărbatul ar fi scris și un mesaj pe Facebook, unde se pare că aveau un profil comunc (Avni Alexandra Mecja) prin care își cere iertare pentru ceea ce a făcut. Mesajul nu este vizibil public însă, ci doar pentru amicii celor doi soți.

Fotografie publicată la data de 4 octombrie 2022 pe profilul Facebook al celor doi soți.

La fața locului au intervenit apoi și investigatorii de la criminalistică, împreună cu procuroarea Claudia Andres, care va conduce ancheta.

Conform publicației locale La Voce del Trentino, vecinii au relatat că cei doi soți se certau foarte des. Alte detalii despre modul în care Alexandra a murit nu s-au făcut publice încă. Vom reveni cu mai multe informații în următoarele ore.