Româncă gravidă în opt luni, dispărută fără urmă în străinătate. Un autoturism Renault ar putea desluși misterul dispariției sale

Alexandra R., o româncă de 39 de ani și însărcinată în opt luni, a fost dată dispărută la data de 9 decembrie de către partenerul său printr-un denunț făcut la poliția din orașul german Nürnberg (Bavaria).

Alexandra, românca dispărută în Germania.

Imediat după ce și-a lăsat fetița de doi anișori la grădinița din Schwabach (Bavaria), Alexandra parcă a intrat în pământ, deoarece anchetatorii au realizat că femeia a dispărut fără urmă și nu a luat cu ea nici bunuri sau documentele personale, conform celor relatate de nordbayern.de.

Cu toate acestea, la 11 zile de la data dispariției, ofițerii criminaliști ai poliției din Nürnberg au în sfârșit o pistă de urmărit, drept pentru care examinează în prezent o mașină suspectă.

De asemenea, anchetatorii cer ajutorul publicului pentru a afla noi informații despre locul în care s-ar putea afla românca noastră.

Alexandra are domiciliul în cartierul Katzwang din Nürnberg. Ea a venit din România în Germania încă din timpul copilăriei, ulterior s-a căsătorit și a adoptat o fetiță împreună cu fostul ei soț, fiica pe care a dus-o la grădiniță în ziua dispariției sale.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Treptat, ofițerii criminaliști au obținut tot mai multe dovezi precum că Alexandra a fost victima unei crime violente. Aceștia nu exclud însă o sinucidere și nici posibilitatea unei evadări din viața sa cotidiană anterioară.

Totuși, o vecină a conaționalei noastre dispărute, contactată de BILD, ar fi declarat: „A fost de multe ori în certuri cu fostul”.

Vecina a explicat și că vorbise cu ea doar cu o zi înainte de dispariție și că părea „complet normală”.

Alexandra ocupa funcția de manager al unei sucursale Postbank din Nürnberg, dar la momentul dispariției era în concediu prenatal din cauza sarcinii sale avansate.

Un Renault Twingo ar putea elucida cazul

Potrivit ultimelor informații, poliția vizează acum un autoturism marca Renault Twingo de culoare verde, cu plăcuțe de înmatriculare ERH (districtul Erlangen-Höchstadt) care ar fi legat de acest caz.

Mașina Renault care ar putea oferi mai multe informații în acest caz.

Vehiculul nu este înmatriculat pe numele Alexandrei, iar poliția nu oferă în prezent nicio informație despre cine deține mașina și unde se află, ci doar că ancheta a arătat că mașina a fost „în mișcare” pe 9 decembrie dimineața.

Oficialii comisiei speciale constituite pentru acest caz au aflat că acest autoturism Renault circula pe autostrada A9 în direcția München între orele 8:30 și 12:00.

De asemenea, la întrebarea cine s-a aflat la volan și cum au ajuns anchetatorii la această mașină, poliția nu a oferit până acum niciun răspuns.

„Stabilirea locației actuale a Alexandrei R. continuă să aibă o prioritate ridicată”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Michael Konrad.

În prezent, nu există niciun suspect, iar echipa de criminaliști nu a găsit în locuința Alexandrei nicio urmă de sânge.

După ce a devenit clar că mașina Renault s-a deplasat exact în perioada de după dispariția conaționalei noastre, anchetatorii au luat cu ei mașina suspectă pentru a fi examinată cu meticulozitate.

„Este un mister total”

Alexandra și-a lăsat în locuință toate lucrurile personale: bani numerar, cartea de identitate și abonamentul de maternitate (acest abonament este utilizat de către medicii curanți și moașe pentru a documenta evoluția sarcinii și posibilele riscuri). De asemenea, anchetatorii au confiscat și câteva telefoane mobile.

„Femeia căutată nu a apelat la nicio rețea de telefonie mobilă de la dispariția ei, nu există nicio mișcare în contul său bancar, spitalele și serviciile de urgență nu au înregistrat nicio femeie de 39 de ani. Este foarte misterios”, a declarat Konrad.

Poliția are următoarele întrebări:

„Cine a observat vehiculul în zona dintre Nürnberg și München în zona extinsă din proximitatea autostrăzii A9 în perioada menționată? (de exemplu: zone de servicii, benzinării, drumuri secundare, drumuri forestiere, parcări, etc.)

„Cine poate oferi informații despre gradul de ocupare al autoturismului Renault Twingo?”

Informațiile corespunzătoare pot fi raportate Serviciului Criminal Central Franconia. O linie telefonică este disponibilă nonstop la numărul (0911) 2112-3333.

Distribuie acest articol