Româncă înjunghiată de concubin în Italia, în timp ce se aflau în vacanță

O româncă în vârstă de 31 de ani, care se afla în vacanță cu partenerul ei în orașul italian Arco din provincia autonomă Trento a fost victima unui act violent din partea acestuia din urmă.

În urma unei dispute, bărbatul, în vârstă de 37 de ani și de naționalitate albaneză, a înjunghiat-o cu un cuțit în partea laterală a corpului, provocându-i o rană gravă.

Cu toate acestea, femeia a reușit să ceară ajutor, iar carabinierii au intervenit rapid și l-au arestat pe agresor.

Potrivit ziarului Corriere della Sera, incidentul s-a petrecut la data de 15 august 2023 într-o stațiune turistică situată la nord de lacul Garda.

Cuplul, care este rezident în localitatea Conegliano din provincia Treviso, a închiriat un apartament în Arco pentru a petrece o săptămână de vacanță în acea zonă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Într-o seară, discuția dintre cei doi s-a transformat într-o ceartă care a escaladat rapid în violență, culminând cu bărbatul atacând-o pe conaționala noastră cu un cuțit de bucătărie. Femeia a suferit o rană adâncă, din care a sângerat abundent.

După ce a solicitat intervenția forțelor de ordine, carabinierii au intervenit în scurt timp la fața locului, au arestat agresorul și i-au oferit primul ajutor victimei, care a fost transportată apoi la spitalul Santa Maria del Carmine din Rovereto.

Odată ajunsă la spital, femeia a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Deși starea ei rămâne nesigură, nu este considerată a fi în pericol de moarte.

Bărbatul albanez a declarat ulterior în fața judecătorului că nu intenționa să o rănească, menționând că ambii consumaseră alcool în acea seară, combinat cu pastile.

Distribuie acest articol