Româncă însărcinată, bătută de soț în Italia. Femeia a fugit în stradă pentru a putea cere ajutor

Un bărbat român în vârstă de 35 de ani, acuzat de violențe împotriva partenerei sale însărcinate, a primit un ordin de restricție de la autoritățile din San Giorgio di Piano, provincia Bologna din Emilia-Romagna, după ce și-a bătut partenera, cu care are un copi, chiar și în perioada când aceasta era însărcinată.

Incidentul a fost adus la cunoștința forțelor de ordine chiar de victimă, o femeie de aceeași naționalitate și vârstă ca agresorul ei, care a decis să se adreseze carabinierilor pentru a denunța abuzurile.

Potrivit Rai News, femeia româncă le-a relatat militarilor că relația sa cu bărbatul român a început în decembrie 2021. Tot în acea lună ea a descoperit că era însărcinată.

Abuzurile fizice ar fi început însă în luna mai 2022, în timp ce era gravidă, și ar fi continuat și după nașterea copilului. Victima a acuzat bărbatul de insulte, lovituri, îmbrânceli și palme.

Într-una dintre situații, individul ar fi strâns-o cu mâinile de gât, determinând-o pe femeie să fugă în stradă pentru a putea cere ajutor. Carabinierii au intervenit imediat în urma apelului disperat al conaționalei noastre.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Autoritățile locale au emis o măsură preventivă prin care individul a fost alungat din casa familială și i s-a interzis să se apropie de femeia abuzată și de copilul lor.

Victimei se acordă acum sprijin și asistență de către serviciile sociale, în timp ce agresorul se confruntă cu acuzații grave legate de violență domestică.

telefono-rosa