Româncă întoarsă de sărbători din Italia, dată dispărută de mama ei. Apelul polițiștilor

O femeie domiciliată în municipiul Motru, județul Gorj, a fost dată dispărută zilele trecute de către mama ei după ce, la data de 3 ianuarie 2023, a plecat să viziteze o prietenă și de atunci nu a mai dat niciun semn de viață.

Potrivit publicației locale Pandurul, femeia dispărută se întorsese de sărbători de la muncă din Italia, iar la data dispariției stătea în locuința mamei sale din Băile Olănești, județul Vâlcea.

„La data de 13 ianuarie 2023, în jurul orei 14:00, polițiștii Poliției orașului Balș au fost sesizați, de o femeie, în vârstă de 73 de ani, din orașul Băile Olănești, județul Vâlcea, cu privire la faptul că, la data de 3 ianuarie, fiica sa, Mihaela Stanciu de 50 de ani, a plecat voluntar de la locuința sa și nu a mai revenit”, a transmis Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Mihaela Stanciu, 50 de ani, dispărută la data de 3 ianuarie 2023. Foto: politiaromana.ro

Din primele investigații, polițiștii au aflat că Mihaela s-a întors din Italia pentru a petrece Crăciunul și Anul Nou cu mama ei, iar la data de 3 ianuarie i-a spus acesteia că merge în vizită la o prietenă din Râmnicu Vâlcea și nu s-a mai întors.

Mama Mihaelei, o femeie în vârstă de 73 de ani, a fost anunțată de asemenea de o persoană că ar fi văzut-o pe fiica ei la data de 12 ianuarie într-un magazin din orașul Balș, județul Olt.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Conform anunțului de dispariție publicat de Poliția Română pe site-ul oficial al instituției, semnalmentele femeii dispărute sunt după cum urmează: 170 centimetri înălțime, 55 de kilograme greutate, păr șaten de lungime medie și ochi căprui.

Polițiștii mai precizează că nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte ale femeii de la data dispariției.

Persoanele care au informații despre locul în care s-ar putea afla Mihaela Stanciu sunt rugate să sune la 112 sau să trimită o sesizare de pe site-ul Poliției Române accesând următorul link: https://www.politiaromana.ro/ro/persoane-disparute/stanciu-mihaela-19721007.

Distribuie acest articol