O româncă își caută cu disperare doi frați adoptați în Italia: „Îmi doresc din suflet să dau de ei”

O româncă în vârstă de 27 de ani își caută doi frații dați spre adopție în Italia când erau mici. „La vârsta de 2 ani am fost înfiată deoarece mama biologică nu m-a dorit. În aceeași situație fiind și ceilalți frați, fără să mai știm ceva unii de alții. Acum 12 ani am reușit să-mi găsesc o soră care, din fericire, era în țară, dar de ceilalți frați nu am reușit să dau. Am aflat că au fost înfiați în Italia”, ne-a spus Ștefana.

Despre cei doi frați adoptați în Italia, tânăra cunoaște numele lor înainte de adopție, data și locul nașterii. Unul dintre ei are acum 30 de ani, iar celălalt 29 de ani.

„Numele meu înainte să fiu adoptată era Zaharia Andreea-Roxana, iar după adopție părinții adoptivi mi-au dat numele de Pantea Ștefana. Sunt născută la data de 16.11.1985, în localitatea Piatra Neamț, jud. Neamț. Numele mamei biologice, care între timp a decedat, era Zaharia Viorica, născută la data de 12.01.1964”, ne-a spus Ștefana.

Unul dintre frați avea 6 ani la momentul adopției, iar celălalt 7.

„Unul dintre frații care au fost adoptați în Italia se numea Zaharia Andrei-Ciprian, născut la data de 23.01.1992, în loc. Piatra Neamț, iar celălalt frate se numea Zaharia Petru, născut la data de 27.01.1993. Au fost adoptați internațional în anul 1998, respectiv în anul 2000. Nu reușesc să-mi găsesc liniștea și îmi doresc din suflet să dau de ei”, ne-a transmis tânăra din România.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
În imagine Ștefana (cu hanorac) și sora pe care a găsit-o cu 12 ani în urmă (cea cu haină galbenă).

Ștefana a cerut și ajutorul autorităților române, dar fără rezultat. „Mi-au cerut o adresă sau orașul în care au fost înfiați frații mei, dar eu nu dețin datele acestea.”

Despre părinții adoptivi ai celor doi frați Ștefana cunoaște numele părinților italieni. Noi vom publica doar inițialele taților, respectând drepturile acestora cu privire la protecție datelor: „Primul copil (Andrei-Ciprian) a fost adoptat de către M.P., iar celălalt frate (Petru) a fost adoptat de către un cetățean italian cu inițialele P.A.

Cine crede că ar putea să aibă informații despre cei doi frați ai Ștefanei, este rugat să sune la numărul de telefon: 0040 753612151.