Româncă jefuită în Italia de bani și bijuterii în valoare de 5.000 de euro

O turistă de naționalitate română, aflată în vacanță în localitatea italiană Lignano Sabbiadoro din provincia Udine (Friuli-Venezia-Giulia), s-a ales cu o pagubă de 5.000 de euro după ce hoții au pătruns în locuința în care era cazată, informează ziarul Messaggero Veneto.

Aceeași soartă a avut și un alt turist, de origine norvegiană, care era cazat într-o locuință de pe aceeași stradă pe care era cazată și românca noastră.

Potrivit sursei citate, furturile s-au petrecut în după-amiaza zilei de 13 iulie 2022, în două locuințe situate pe via Casa Bianca.

Hoții au forțat ferestrele celor două locuințe, apoi au pătruns în interior și au furat toți banii și toate obiectele de valoare găsite.

Din locuința conaționalei noastre, infractorii au reușit să dea o lovitură de 5.000 de euro, furând bani și bijuterii de aur care valorau această sumă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din locuința închiriată de turistul norvegian, în schimb, hoții au reușit să fure o pereche de ochelari de firmă, bijuterii și bani în valoare totală de circa 4.000 de euro.

Ambele furturi au fost denunțate la carabinierii din Lignano Sabbiadoro care au deschis imediat o anchetă pentru a descoperi făptașii.