Româncă lăudată în Italia, a găsit un portofel cu 2.300 de euro și l-a înapoiat proprietarului

Un bărbat din Alessandria, regiunea Piemont, a avut parte de un moment de bucurie neașteptată miercuri, 18 mai, când i-a fost returnat portofelul pierdut, care conținea 2.300 de euro și mai multe documente importante, inclusiv pașaportul.

Portofelul a fost găsit de o femeie de naționalitate română, care l-a predat la carabinieri, informează ilpiccolo.net.

Italianul a relatat pe rețelele de socializare cum a pierdut portofelul în urma grabei cotidiene cu care s-a obișnuit să trăiască.

În marea sa agitație, omul și-a uitat portofelul pe mașină. În portofel se aflau, pe lângă toate documentele sale personale, inclusiv pașaportul, 2.300 de euro pe care urma să îi depună în curând la bancă.

În timp ce se afla la Poliție, depunând plângerea cu privire la pierderea portofelului, a primit un apel de la Carabinierii din Alessandria. O femeie de naționalitate română a găsit portofelul pe stradă și l-a dus la carabinieri.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Când mi-au spus că o doamnă româncă a adus portofelul m-am bucurat foarte tare. De mult timp susțin drepturile omului și lupt împotriva rasismului… Poate că aceasta a fost răsplata mea. Așa numesc unii karma, nu?” a mărturisit bărbatul pe rețelele de socializare.

Fapta femeii nu doar că a evidențiat onestitatea sa, dar a reușit și să aducă un pic de lumină într-o lume adesea întunecată, confirmând că cinstea și integritatea nu cunosc frontiere.