Româncă lovită în Italia de o mașină și moartă sub ochii soțului

Un incident tragic a avut loc azi în Acilia, lângă Roma. O femeie de naționalitate română a fost lovită și ucisă de o mașină în timp ce traversa strada. Accidentul a avut loc pe via Prato Cornelio, aproape de parcarea Madonnetta, informează La Repubblica.

Faptele s-au întâmplat între orele 13:30 și 14:00. Românca a fost lovită în timp ce traversa strada de o mașină Fiat Doblò de culoare gri.

Impactul violent nu i-a lăsat nicio șansă de supraviețuire, conaționala noastră a murit pe loc.

Ea ieșise dintr-un magazin și se pregătea să se alăture soțului ei, care tocmai traversase strada. Din păcate, imediat ce a pus piciorul pe carosabil, femeia a fost lovită de mașină.

La volanul Fiat Doblò era o altă femeie, care s-a oprit imediat pentru a-i acorda primul ajutor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
incidente-mortale-Acilia-696x417
Locul accidentului

După incident, atât echipele medicale de la 118, cât și agenții poliției locale – grupul X Mare – au ajuns la fața locului. Agenții de poliție investighează dinamica celor întâmplate.

Conform primelor informații, pe segmentul de drum unde a avut loc accidentul nu s-au găsit urme vizibile de frânare bruscă.

Poliția va trebui acum să clarifice detaliile, stabilind cu precizie atât dinamica accidentului, cât și viteza cu care se deplasa autoturismul care a provocat moartea femeii românce.

Așteptăm cu nerăbdare rezultatele investigației poliției pentru a aduce la lumină toate detaliile acestui incident tragic.

@rotalianul