Româncă măritată cu unul dintre cei mai bogați bărbați din Italia. A purtat la gât un colier de un milion de euro

O româncă a făcut senzație la unul dintre cele mai prestigioase evenimente din lumea filmului. Romina Ferrari, născută Gingașu, soția miliardarului italian Piero Ferrari, a avut joi, 31 august, o apariție spectaculoasă pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția, purtând un colier evaluat la un milion de euro.

Piero Ferrari (78 de ani) și Romina (34 de ani) au fost prezenți la premiera filmului „Ferrari”, difuzat în cadrul festivalului

Detaliile despre această tânără, care a transformat traiectoria sa profesională și personală într-o poveste fascinantă, continuă să captiveze publicul.

profimedia-0801818611-1400x965
Romina și Piero Ferrari la Veneția. Foto: ProSport

Cu o avere de peste 6,5 miliarde de euro, Piero Ferrari i-a dăruit soției românce o piesă de bijuterie care rivalizează cu cele mai scumpe din lume.

Colierul, o capodoperă semnată de casa de modă Roberto Coin, este realizat din 104 carate de diamante și 61 carate de rubine de cea mai bună calitate, relatează ProSport.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ținuta de gală a Rominei a fost completată de o rochie și o pereche de pantofi de culoare roșie, semnificativă pentru marca Ferrari. Detaliile au fost atent alese pentru a reprezenta în mod corespunzător imperiul auto pentru care soțul ei este unic moștenitor.

Într-un gest de loialitate față de țara natală, Romina a optat să colaboreze cu profesioniști români pentru ținuta și machiajul său.

Designerul român Cristina Săvulescu s-a ocupat de rochie, în timp ce Andreea Vilău a fost responsabilă pentru machiaj. Această colaborare subliniază impactul pozitiv pe care talentul românesc îl poate avea pe scena internațională.

Povestea de viață a Rominei este la fel de impresionantă ca și apariția ei.

Absolventă a Academiei Tehnice Militare din România, Romina a lucrat în Monte Carlo, unde a vândut avioane private pentru compania Bombardier. Acesta a fost contextul în care l-a cunoscut pe Piero Ferrari, și a avut loc povestea lor de dragoste.

„L-am cunoscut pe Piero când locuiam în Monte Carlo, și lucram la Bombardier, vindeam avioane private. Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24. Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii. Și astfel am răspuns și întrebării «de ce mi-am ales pe cineva în vârstă de 77 de ani?». Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am «decolat».”, a povestit tânăra româncă.

Cine-este-Romina-Gingasu-4-1
Romina Ferrari, fostă Gingașu

Deși inițial a fost greu să se adapteze la stilul de viață extravagant al soțului său, Romina spune că cei 3-4 ani de acomodare au meritat efortul. „Ferrari mi-a deschis o lume la care nici nu visam”, a declarat ea.

Prin prezența ei strălucitoare și parcursul său neconvențional, Romina Ferrari reușește să demonstreze că este o femeie puternică și independentă, care a reușit să îmbine cariera, dragostea și ambiția într-un mod cu totul excepțional.