Româncă moartă de cancer în Italia la numai 29 de ani. Apelul familiei: „Ajutați-ne să o aducem acasă!”

O tânără româncă de numai 29 de ani a decedat miercuri, 31 august, la Bologna, în urma unei boli nemiloase. Cristina era din Galați, iar membrii familiei sale au acum nevoie de ajutor pentru a-i duce în țară trupul neînsuflețit. În acest sens s-a organizat o strângere de fonduri pe Facebook, unde toți cei care doresc și au posibilitatea pot contribui.

Luminița Mihalia (Cristina, cum îi spuneau rudele și prietenii) s-a născut la data de 19 octombrie 1992 și a murit la spitalul Bellaria din Bologna, răpusă de cancer, după o grea suferință. Peste puțin timp ar fi împlinit 30 de ani, dar boala nemiloasă nu i-a mai lăsat nicio șansă de supraviețuire. S-a stins miercuri, 31 august 2022, lăsând în urmă o familie profund îndurerată.

Rudele sale, din păcate, nu își permit repatrierea trupului neînsuflețit și apelează la sprijinul oamenilor cu suflet, cerându-le ajutorul. „Părinții și cei apropriați, din păcate, nu au suma necesară pentru a o aduce acasă, orice mică sumă este foarte importantă. Mulțumim frumos!”, se poate citi în textul care însoțește strângerea de fonduri de pe Facebook.

De repatrierea Cristinei se va ocupa Alina Cărăbuș, reprezentanta unei agenții de transport funerar internațional. Alina s-a implicat deseori nu numai în transportul românilor decedați în Italia, ci și în ajutorarea familiilor îndoliate pentru a găsi banii necesari acoperirii costurilor unui astfel de transport.

„Un suflet bun a lăsat această lume la numai 29 de ani. Cristina a decedat ieri, 31.08.2022, la Bologna. Familia o așteaptă acasă, în România, la Galați. Ca de fiecare dată cer ajutorul tuturor oamenilor cu suflet care pot ajuta această familie greu încercată. Haideți oameni buni să facem posibilă și această repatriere! Mulțumesc din inimă tuturor. Odihnă veșnică, Cristina!”, a transmis Alina Cărăbuș pe pagina Facebook. Donații se pot face aici:  https://www.facebook.com/donate/3273821046231869/5650955184957225/

UP SERVICE DESPĂGUBIRI