Româncă moartă în baia unui restaurant, la o zi după ce și-a înmormântat mama

Viața adesea rezervă momente incredibil de tragice. Acest lucru s-a confirmat în Botoșani, unde o femeie în vârstă de 44 de ani a fost descoperită decedată în baia unui restaurant, la numai o zi după ce și-a înmormântat mama.

Evenimentul dramatic sugerează că unele destine sunt într-atât de legate, încât moartea unui membru al familiei poate avea un impact devastator asupra celorlalți.

Potrivit Monitorului de Botoșani, femeia venise din Oradea la Botoșani, pentru a participa la funeraliile mamei sale.

A doua zi după înmormântare s-au pornit spre casă

Împreună cu soțul său, pe drumul de întoarcere, au decis să oprească la un restaurant situat la ieșirea din oraș pentru a lua masa, având în vedere că avea în față un drum lung.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După ce a comandat ce voia să mănânce, femeia a mers la baie pentru a se spăla pe mâini, dar nu s-a mai întors la masă.

Alertat de absența prelungită a soției, bărbatul a căutat-o și a găsit-o prăbușită la pământ în baie. Deși au fost chemate imediat ajutoarele de urgență, medicii nu au putut decât să constate decesul.

Echipajul de salvare care a intervenit la fața locului a declarat: „Am fost solicitaţi pentru o persoană inconștientă, într-un local public. La fața locului a fost găsită o femeie de 44 de ani, aflată în stop cardiorespirator. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare, care au continuat 50 de minute. Din păcate, cordul pacientei nu a răspuns, fiind declarat decesul”.

Un eveniment tragic, care ne demonstrează cât de fragilă și imprevizibilă poate fi viața.