Româncă moartă în Italia după o grea suferință. Copiii și părinții au condus-o pe ultimul drum

Simona Ciubotariu, o tânără româncă originară din comuna Durnești, județul Botoșani, s-a stins într-un spital din Italia după o grea suferință, cauzată de o boală incurabilă. Duminică, 27 noiembrie, a fost condusă pe ultimul drum de cei doi copii ai săi, de părinți, prieteni și simple cunoștințe, informează Botoșani News.

„O boală a răpus fata cu zâmbetul mereu pe buze, cu glume, cu suflet bun, muncitoare și cu bun simț!”, a mărturisit o prietenă de-ale sale.

Înmormântarea Simonei Ciubotariu. Sursa foto: Botoșani News

Simona făcea parte dintre mamele românce care au luat drumul străinătății cu mai mulți ani în urmă pentru a le asigura copiilor un viitor mai sigur și o viață mai bună.

Da, din nefericire, destinul nu a ținut cont în acest caz de năzuințele tinerei mame și nici de faptul că cei doi băieți ai săi vor crește singuri, doar cu amintirea ei. Simona s-a îmbolnăvit și după o grea suferință a decedat într-un spital din Peninsulă.

Repatriată, cu mari eforturi financiare, a fost înmormântată duminică, 27 noiembrie.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Părinții și cei doi copii nu s-au dezlipit de sicriu pe toată durata funeraliilor.

Ultimul drum al Simonei Ciubotariu, care era foarte iubită în comunitate, a fost însoțit de lacrimi amare și de o tristețe profundă din partea tuturor celor care au participat la înmormântarea sa.

Înmormântarea Simonei Ciubotariu. Sursa foto: Botoșani News

„O boală a răpus fata cu zâmbetul mereu pe buze, cu glume, cu suflet bun, muncitoare și cu bunul simț! Am copilărit cu ea, am mâncat împreună, ne-am jucat împreună, am amintiri frumoase cu ea, de asta vă cer ajutorul, cine poate ajuta cu orice familia îndurerată să o facă, acest suflet merita să fie adus în țară, să fie îngropată creștinește, frumos, așa ca sufletul ei”, a transmis o prietenă de-ale Simonei Ciubotariu.

Distribuie acest articol