Românca moartă în Italia în timp ce făcea baie era bolnavă de COVID-19. Lucrase ca îngrijitoare de bătrâni

Femeia română moartă sâmbătă 31 octombrie, în Italia, la vârsta de 66 de ani, în timp ce făcea baie, era pozitivă la Covid-19. Locuia singură, la Terni (Umbria), în via delle Rose, cartierul Le Grazie. Starea ei de sănătate a fost monitorizată telefonic de medicul USL, care s-a alarmat când a văzut că femeia nu răspunde la apeluri lui telefonice.

Doctorul a anunțat polițiștii și la scurt timp s-a făcut descoperirea dramatică. Femeia, care era îngrijitoare și locuia de mulți ani în Terni, a fost găsită fără viață în cada ei, iar încercările de a-i salva viața au fost inutile.

Conform primelor analize și verificări efectuate, femeia ar fi suferit și de alte patologii. Ea a fost diagnosticată în urmă cu câteva zile pozitiv la testul pentru coronavirus, dar nu prezenta simptome grave, scrie Il Messaggero.

Autoritățile italiene au considerat că nu este necesară o autopsie în acest caz și sâmbătă seara târziu, corpul femeii a fost pus la dispoziția rudelor care locuiesc la Terni, în vederea organizării înmormântării.

Știrea inițială: O româncă din Italia a murit în timp ce făcea baie. Femeia era de câteva zile în izolare la domiciliu

UP SERVICE DESPĂGUBIRI