Româncă moartă în Italia în timp ce se întorcea de la locul de muncă. Alte două persoane sunt grav rănite

O româncă și-a pierdut viața la numai 34 de ani în urma unui tragic accident rutier petrecut sâmbătă, 26 noiembrie, la Volpiano, o localitate de lângă orașul Torino. Femeia călătorea împreună cu o colegă de serviciu, când mașina în care se afla a fost lovită puternic de un alt autoturism.

Anca Simina Calancea, locuia la Leini și sâmbătă seara se întorcea de la locul de muncă, împreună cu o colegă în vârstă de 40 de ani care conducea un autoturism Citroen Ds3 crossback, relatează La Stampa.

Pe strada Corso Europa, la intrare în Volpiano, mașina în care se afla Anca Simina Calancea și colega sa s-a izbit de un autoturism Nissan Qashqai, condus de un italian în vârstă de 43 de ani, domiciliat în San Benigno Canavese.

Mașina celor două femei a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat în șanț. Șoferii care treceau prin zonă și au asistat la teribila scenă, au sunat imediat la 118.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia româncă a fost găsită în viață de echipajul sanitar sosit la fața locului și transportată la CTO din Torino cu elicopterul. Din nefericire, rănile suferite au fost prea grave pentru a-i lăsa vreo șansă de supraviețuire, ea a decedat imediat după ce a ajuns la spital.

Colega româncei și bărbatul care conducea Nissan-ul au fost transportați la spitalul Giovanni Bosco din Torino, unde sunt internați cu răni grave, dar care nu le pun în pericol viața.

Carabinierii au efectuat verificările conform procedurii și urmează să stabilească dinamica exactă a accidentului în care tânăra româncă și-a pierdut viața.