Româncă moartă în Italia la locul de muncă. Lasă în urmă o fată de numai 14 ani

În localitatea Cattolica, provincia Rimini, din Emilia-Romagna, o femeie româncă a trecut în neființă în mod neașteptat. Maria Purcaru, în vârstă de 51 de ani, și-a găsit sfârșitul în noaptea de sâmbătă spre duminică, 23 iulie, în jurul orei 04:00.

Maria lucra pe post de cameristă la un hotel din localitate, unde îi era pusă la dispoziție o cameră pentru cazare.

Tragicul sfârșit a fost descoperit de colega ei, care a găsit-o decedată în patul camerei în care dormea.

362737132_775459717709027_1149322938729069500_n
Maria Purcaru, decedată în Italia la vârsta de 51 de ani

Originară din Luncași, comuna Hălăucești, județul Iași, Maria a plecat în Italia pentru o viață mai bună pentru ea și fiica sa, în vârstă de 14 ani.

Mai lucrase în Italia ca îngrijitoare, în mod sporadic, iar în luna iunie, după ce fata a terminat școala, a decis să revină. După numai o lună și câteva zile de muncă și-a găsit din păcate sfârșitul.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cu tristețe în glas, sora ei, cu care am discutat telefonic, ne-a declarat că Maria suferea de anumite patologii, dar care, potrivit informațiilor medicale, nu îi puneau viața în pericol. Tragicul eveniment pare a fi fost cauzat de un infarct.

Maria era o femeie divorțată, care își creștea singură fiica. Moartea ei, venită pe neașteptate, a cutremurat întreaga comunitate și în special pe cei apropiați.

Familia se confruntă acum cu povara emoțională, dar și cu cea financiară, fiind în imposibilitatea de a suporta costurile repatrierii trupului neînsuflețit.

În aceste momente grele, familia face un apel la toți cei care ar putea să-i ajute cu câte o mică donație pentru a aduce acasă trupul neînsuflețit al Mariei.

Prin această donație, cei care pot contribui vor oferi un ultim omagiu unei mame devotate și unei femei muncitoare, care și-a trăit viața cu demnitate și curaj, în speranța unui viitor mai bun pentru familia sa.

Se pot face donații în contul surorii sale:

  • IBAN: AT91 3635 1000 0027 6808; (BIC: RZTIAT22351). Deschis pe numele Genoveva Hoppichler, la Banca Raiffeisen Bank.