Daniela, românca moartă în Italia, lucra la un cămin de bătrâni. Mesajul directorului: „Era plină de viață și energie”

Marți după-amiază, 18 aprilie, un grav accident rutier petrecut în localitatea Esine, provincia Brescia, a pus capăt vieții româncei Daniela Sanda, în vârstă de 52 de ani.

Daniela lucra ca operator socio-sanitar la Căminul de bătrâni din Costa Volpino. Directorul Giancarlo Bonomelli a descris-o ca o „femeie plină de viață și energie”

Daniela Sanda „lucra cu noi de mulți ani – își amintește Giancarlo Bonomelli, directorul căminului de bătrâni din Costa Volpino – și vestea ne-a lăsat pe toți fără cuvinte. Soțul ei a fost cel care a avertizat un coleg de-ai Danielei despre cele întâmplate, iar vestea s-a răspândit imediat la toată lumea.”

Despre românca noastră, Giancarlo Bonomelli a mai spus conform Eco di Bergamo: „Era o femeie plină de viață, entuziastă și energică. Îngrijea și ajuta bătrânii și dacă mai era ceva de făcut nu se dădea în lături, dimpotrivă, mai repara o comodă, un mâner sau o ușă de la vreun dulap. Ne va fi dor de dânsa la toți cei care am lucrat cu ea, și va lipsi enorm tuturor oaspeților și prietenilor noștri.”

Daniela Sanda era mama unui tânăr de 26 de ani, student universitar.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
photo_2023-04-19_20-26-39
Daniela Sanda, 52 de ani, moartă în urma unui accident rutier în Italia

În jurul orei 14:00 de marți, Daniela Sanda circula spre localitatea Darfo, la volanul unei mașini Citroen

Din motive încă necunoscute, mașina ei ar fi pătruns pe contrasens, unde circula un SUV Volkswagen T-Roc condus de o femeie de 39 de ani din Berzo Inferiore. Aceasta ar fi încercat să evite impactul, dar fără succes.

Un martor, care lucra pe câmpul alăturat șoselei, a declarat că a auzit un zgomot puternic de frânare înainte de impact.

Mașina condusă de Daniela Sanda a fost distrusă, iar femeia nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Pompierii au intervenit pentru a scoate trupul neînsuflețit dintre fiarele contorsionate ale mașinii.

1200-202304182114
Mașina Citroen implicată în accident. Foto: ilgiorno.it

Zona în care a avut loc accidentul este cunoscută ca fiind periculoasă.

În apropiere au mai avut loc accidente mortale în trecut, precum cel din mai 2020, în care și-au pierdut viața două tinere, și cel din iunie 2018, când un motociclist a fost lovit de o mașină care efectua o întoarcere în U din cauza traficului.