Româncă moartă în Italia sub ochii rudelor sale. I s-a făcut rău în timp ce era la volan

O situație dramatică s-a înregistrat la porto Sant’Elpidio, regiunea Marche, unde o româncă în vârstă de 58 de ani a decedat după ce s-a simțit brusc rău. Femeia se afla la volanul mașinii în care călătorea împreună cu alți membri ai familiei când s-a simțit rău, a oprit mașina, a coborât și s-a prăbușit la pământ.

Conaționala noastră venise în vizită la rude, în regiunea Umbria, și hotărâse împreună cu familiarii să petreacă o zi de vacanță în Porto Sant’Elpidio, relatează Il Resto del Carlino.

În timp ce se deplasa la volanul autoturismului Fiat Punto, pe strada din apropierea promenadei Faleria, femeia s-a simțit brusc rău. A avut forța dea opri mașina și a coborât, prăbușindu-se la pământ. După câteva minute a decedat în urma unui infarct.

Un cetățean, voluntar la Asistența Publică, afla întâmplător în zonă, a încercat să o resusciteze, dar tentativa lui de a-i salva viața a fost în zadar. Personalul sanitar de la 118 a sosit la fața locului cu o ambulanță și nu a putut decât să constate decesul femeii române.

Membrii familiei au rămas șocați și întristați de tragedia petrecută în fața lor. O seară petrecută în deplină seninătate, s-a transformat pentru ei într-un adevărat coșmar.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul