Româncă moartă în Italia, posibil să fi fost ucisă. Soțul și o colegă de apartament interogați de polițiști

Tragedia s-a petrecut într-o locuință situată la ultimul etaj al unei clădiri de pe via Carlo Orgiero, nr. 9, în orașul italian Genova din regiunea Liguria, unde o femeie de naționalitate română a decedat în jurul orei 13:00 de sâmbătă, 25 iunie 2022.

Clădirea în care românca de 48 de ani a murit. Foto: primocanale.it

Din primele informații, relatate de ziarul La Voce di Genova, reiese că numele victimei era Cristina Diac și avea 48 de ani, iar pe corpul ei au fost găsite diferite vânătăi.

De altfel, soțul Cristinei a fost anchetat și în urmă cu trei ani pentru violență domestică, mai precizează sursa citată.

Anchetatorii consideră, așadar, că este posibil ca femeia să fi fost ucisă, iar soțul victimei, precum și o altă femeie care locuia împreună cu ei, sunt interogați în aceste ore de polițiști.

Potrivit sursei citate, există posibilitate ca decesul conaționalei noastre să fi survenit în urma unor certuri aprinse între victimă și una dintre celelalte două persoane din apartament.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Scena s-ar fi petrecut în bucătăria locuinței, unde românca de 48 de ani ar fi fost împinsă și s-ar fi lovit puternic cu capul de ceva.

La fața locului a fost solicitată inițial o ambulanță, dar paramedicii nu au mai putut face nimic altceva decât să constate decesul și au solicitat apoi intervenția forțelor de ordine.

Ulterior, în apartamentul în care s-a petrecut tragedia, au ajuns atât agenții de la Polizia di Stato și specialiștii de la criminalistică, precum și procuroarea de serviciu, Gabriella Marino, care va conduce ancheta.

Procuroarea Gabriella Marino prezentă la locul tragediei. Foto: Fornetti/ilsecoloxix.it

Anchetatorii suspectează că este vorba despre o omucidere din culpă, dar momentan acestea sunt doar ipoteze și se așteaptă finalizarea anchetei.