O româncă a murit în Italia la numai 29 de ani într-un accident rutier. Tânăra fugea în urma unui jaf

Dramaticul accident s-a petrecut joi, 24 septembrie 2020, în localitatea italiană Bassano del Grappa din provincia Vicenza unde un bărbat și o femeie, amândoi de origine română, au pus la cale furtul unui Rolex. Cei doi au reușit să fure ceasul, dar totul s-a terminat cu o tragedie după ce, în timpul fugii de la locul infracțiunii, mașina cu care cei doi hoți se deplasau a lovit un alt autoturism, iar femeia română și-a pierdut viața.

Cele două mașini implicate în accident

Potrivit presei locale, totul a început în jurul orei 12:10 de ieri, pe viale Venezia din localitatea menționată mai sus. Un bărbat de 50 de ani care se plimba pe acea stradă și avea un Rolex la mână, în valoare de 23.000 de euro, a devenit ținta celor doi infractori. Femeia română, o tânără în vârstă de 29 de ani, a coborât dintr-un autoturism Ford Fiesta și s-a apropiat de el, apoi i-a smuls ceasul de la mână și a urcat din nou în mașină, pe bancheta din spate.

La volan se afla complicele femeii care a călcat puternic pedala de accelerație și s-a îndreptat spre via Monte Asolone. Pe acea stradă, însă, autoturismul Ford Fiesta a lovit o altă mașină, marca Renault Clio, condusă de o femeie. Impactul violent dintre cele două autovehicule au aruncat-o pe tânăra română de 29 de ani în afara mașinii, pe geam, iar autoturismul Ford Fiesta s-a înclinat pe o parte și s-a răsturnat peste corpul femeii, provocându-i decesul pe loc.

Mașina Ford Fiesta cu care cei doi români fugeau

Imediat după accident, bărbatul român aflat la volan a ieșit din mașină pe geam și a negat că ar fi fost el cel care conducea mașina, dar femeia de la volanul autoturismului Renault l-a recunoscut imediat. Atât el, cât și femeia din cealaltă mașină, au suferit răni ușoare.

Bărbatul român a fost pus sub arest cu acuzația de omor rutier și jaf.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI