Româncă plecată la muncă în Italia, dispărută fără urmă din luna iunie

O femeie română plecată la muncă în Italia la începutul acestui an a fost dată dispărută de familia rămasă în țară după ce nu a mai dat niciun semn din luna iunie a acestui an. Potrivit Poliției Române, înainte să dispară conaționala noastră ar fi ajuns în provincia Pordenone din Friuli-Venezia Giulia.

Roxana Alexandra Bora are 33 de ani, este originară din municipiul Mangalia și a plecat la muncă în Italia în luna februarie 2020. Până în urmă cu patru luni, Roxana a ținut legătura cu familia ei, dar din data de 16 iunie nu a mai dat niciun semn de viață, spun polițiștii.

Potrivit datelor transmise de Poliția Română, femeia de 33 de ani are 1,60 metri înălțime, 55 de kilograme, corpolență slabă, părul îl are negru, drept și de lungime medie, iar ochii sunt de culoare căprui.

Un site local de știri din Mangalia a publicat și o poză aparent mai recentă a femeii pe care o adăugăm și noi mai jos pentru a ajuta la recunoașterea ei. Oricine are informații despre locația în care se află Roxana Alexandra Bora este rugat să contacteze Poliția municipiului Mangalia sau dispeceratul I. P. J. Constanța la tel. 0241.611364.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Roxana Alexandra Bora, 33 de ani. Sursă foto: focuspress.ro
Distribuie acest articol