Româncă rămasă fără casă după ce a muncit ani de zile în străinătate. Rudele au declarat-o decedată și i-au furat averea

O româncă se confruntă cu o situație neașteptat de gravă după ce s-a întors în țară din străinătate, descoperind că a fost declarată decedată de propriile rude, care între timp i-au luat toată averea.

Victoria a muncit ani de zile în străinătate, timp în care rudele au declarat că este decedată și au lăsat-o fără casă.  Averea ar fi fost a părinților ei și ar fi singura moștenitoare din partea lor.

Revenită în România cu speranța de a-și relua viața în locuința părintească, Victoria a fost devastată să afle că și-a pierdut toate bunurile, iar casa în care spera să locuiască nu mai există.

„Nu mai am nimic, sunt a nimănui”, a mărturisit femeia cu lacrimi în ochi, într-un interviu pentru Acces Direct.

Captură de ecran 2024-04-12 164832
Mirela Vaida (prezentatoare) și Victoria. Sursa: Acces Direct

Victoria a povestit cum a descoperit că un văr vitreg a demolat locuința părinților ei decedați și a construit o altă casă pe terenul respectiv.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Când am ajuns, casa părinților mei nu mai exista. Tot ce a existat acolo, a luat. Și-a făcut fiica dânsului casă pe proprietatea mea”, a mărturisit femeia.

În timpul absenței sale, rudele au fost în stare să meargă atât de departe încât să o declare decedată pentru a facilita transferul ilegal al proprietății.

Acuzațiile sunt grave, iar Victoria se vede acum obligată să lupte în instanță pentru a dovedi că ea este adevărata proprietară și pentru a-și recâștiga drepturile asupra moștenirii.

Acțiunile rudelor sale nu doar că au lăsat-o fără un acoperiș deasupra capului, dar și fără niciun fel de siguranță materială la revenirea în țară, când a fost întâmpinată de acest scenariu de coșmar.

Victoria acum își pune toate speranțele în justiție, având ca obiectiv nu doar recuperarea averii, dar și pedepsirea celor care au adus-o în această situație disperată.