Româncă răpusă de un infarct în Italia. Trupul neînsuflețit al Alexandrei a fost găsit de soțul ei

Viața unei românce din Italia a fost răpusă de un infarct în seara zilei de duminică, 21 august 2022, trupul fără viață fiind găsit chiar de soțul ei.

Alexandra Roxana Iacob, avea 45 de ani și era din Moinești, județul Bacău, dar era stabilită de mulți ani în localitatea Bucchianico, provincia Chieti din Abruzzo, unde era măritată cu David Quiroga, un bărbat originar din Bolivia.

Alexandra Roxana Iacob, moartă în Italia la 45 de ani. Foto: Facebook

Conform celor relatate de ziarul Corriere Adriatico, în seara zilei de duminică, David se afla la muncă, în restaurantul Da Iva din Bucchianico, când a încercat să o contacteze pe Alexandra prin telefon, dar aceasta nu răspunde nicicum.

Îngrijorat pentru soția sa, bărbatul bolivian a fugit imediat acasă și a făcut astfel dramatica descoperire: Alexandra era moartă. Din primele informații reiese că decesul ar fi fost provocat de un infarct.

Ritualul religios pentru înmormântarea conaționalei noastre se va desfășura astăzi, 23 august 2022, la biserica ortodoxă din Pescara, a anunțat primarul localității Bucchianico, Carlo Tracanna, care a transmis condoleanțe familiei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În aceeași localitate este stabilit și fratele Roxanei, mai precizează sursa citată.