Româncă rătăcită noaptea într-o zonă izolată din Italia. Salvată de polițiștii care au fost anunțați de soțul femeii

O femeie română în vârstă de 40 de ani a trecut prin clipe de coșmar sâmbătă noaptea spre duminică, 7 februarie, când s-a rătăcit pe colinele din preajma localității Vittoria, provincia Ragusa, din Sicilia. Conaționala noastră și-a sunat soțul, care la rândul lui a informat polițiștii de situația în care se afla soția lui. Nu se cunosc detalii referitoare la motivul pentru care femeia se afla în toiul nopții într-o zonă izolată, departe de centrele locuite.

La ora 1:40, din noaptea specificată mai sus, un cetățean român în vârstă de 43 de ani a sunat la Secția Operativă a Cartierului General al Poliției, declarând că a fost contactat telefonic de către soția sa, care s-ar fi rătăcit, fără să știe cum să indice locul exact unde se afla.

Polițiștii Comisariatului din Vittoria au sunat-o imediat pe femeia română, cerându-i să le ofere o descriere a locului unde se afla și a ceea ce vedea și auzea în acel moment. Speriată, femeia le-a specificat doar că se afla într-un loc întunecat, pe un teren necultivat, înconjurat de copaci și că vedea unele luminițe, la mare distanță. Agenții au rămas în contact permanent cu aceasta și au activat semnalele sonore și luminoase pentru a fi auziți și văzuți.

Abia în jurul orei 2:30, datorită cunoștințelor despre zona geografică respectivă și pe baza descrierii furnizate, polițiștii au reușit să înțeleagă punctul unde se afla femeia și anume în Valea Ippari. Apropiindu-se, au început să audă o voce slabă, care cerea ajutor.

Femeia română a fost salvată, ea a fost găsită în stare de hipotermie, dar se află în afara oricărui pericol. Așa cum specificam la începutul acestui articol, nu se cunoaște motivul pentru care se afla, în toiul nopții, într-o zonă izolată și necunoscută pentru ea. De mare ajutor i-au fost telefonul celular și, mai ales, polițiștii de la Comisariatul Vittoria.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol