Româncă salvată în Italia dintr-un incendiu. Canapeaua din casă a luat foc și femeia a leșinat

O femeie româncă în vârstă de 48 de ani a fost salvată la limită dintr-un incendiu izbucnit marți, 26 septembrie, la Senise (Basilicata), în centrul istoric al orașului. Canapeaua din apartamentul conaționalei noastre luase foc și ea era leșinată, pe podea.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 8:30, când un vecin a observat fumul ieșind din locuința femeii românce și a sunat imediat la carabinieri.

- Continuarea după publicitate -

Un echipaj de la unitatea din Senise a intervenit prompt, spărgând ușa pentru a accede în interiorul casei.

Acolo au descoperit-o pe femeie, care zăcea inconștientă pe podea, în apropiere de sursa incendiului – o canapea în flăcări.

Fumul se răspândise deja în tot apartamentul, în care locuia și partenerul victimei, dar care nu se afla în locuință în acel moment.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cu rapiditate, carabinierii au scos divanul afară și au stins focul, oferind primul ajutor femeii până la sosirea echipei medicale.

Victima a fost transportată la spitalul din Lagonegro, unde a fost internată cu prognostic rezervat. În acest moment, nu se cunoaște dacă femeia a leșinat înainte sau după izbucnirea incendiului.

Fără intervenția rapidă a carabinierilor, situația putea degenera tragic, femeia riscând să își piardă viața.

Ulterior, la fața locului au sosit și pompierii din Lauria și Terranova di Pollino, care au finalizat operațiunile de stingere a incendiului.

Conform informațiilor, clădirea, care are atât parter cât și un etaj, nu pare să fi suferit daune structurale.

- Continuarea după publicitate -

Cu toate acestea, din cauza daunelor provocate de fum, este temporar neutilizabilă din motive de sănătate publică.

Pentru a elucida circumstanțele și cauza incendiului, carabinierii din Senise, sub comanda căpitanului Luca Gasparri, au demarat o anchetă.