Româncă sechestrată în Italia de un african. A închis-o în balcon și a plecat la băut

O româncă în vârstă de 34 de ani a fost sechestrată în Italia, în după-amiaza zilei de duminică, 24 iulie 2022, de către un bărbat de 32 de ani originar din Gambia, o țară din vestul Africii, în urma unor discuții aprinse pe care le-a avut cu acesta din urmă.

Potrivit celor relatate de cotidianul italian Il Giorno, episodul s-a petrecut într-un apartament dintr-o clădire cu patru etaje situată în localitatea Stradella, provincia Pavia din Lombardia.

O vecină a bărbatului a fost cea care a sunat la 112 în acea după-amiază și a cerut intervenția forțelor de ordine, spunând că o femeie cerea ajutor din balconul individului.

Sosiți la fața locului, carabinierii au stat de vorbă cu românca noastră, iar aceasta le-a spus că a avut parte de o ceartă cu amicul ei african, iar acesta a încuiat-o în balcon. Apoi tipul a plecat de acasă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat și a încuiat și ușa de la intrare în apartament.

Oamenii legii au pornit imediat în căutarea bărbatului și l-au găsit într-un bar, în stare evidentă de ebrietate, convingându-l să se întoarcă la locuința sa și să o elibereze pe româncă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Inițial, el a fost de acord cu solicitarea carabinierilor, dar odată ajuns în apartament a început să devină agresiv și i-a împins pe carabinieri, rănindu-l ușor pe unul dintre ei.

Conaționala noastră a depus plângere împotriva bărbatului de 32 de ani, iar acesta a fost denunțat de forțele de ordine pentru sechestru de persoană, precum și pentru ultraj.

Distribuie acest articol