O româncă „șefă de bordel” în Italia. Gestiona o rețea de 14 prostituate

O româncă de 41 de ani și partenerul ei italian în vârstă de 53 de ani, se află în arest la domiciliu, în locuința lor din La Spezia, sub acuzația de administrare a unui grup de prostituate. Cel puțin 14 tinere femei de naționalități diferite își vindeau corpul, constrânse de situația economică precară, dar cea mai mare parte din câștig îl încasa conaționala noastră.

Cercetările carabinierilor din Marina di Massa au început după ce anumite anunțuri postate pe un cunoscut site de întâlniri le-au atras atenția. La finalul unei anchete aprofundate, carabinierii au arestat două persoane, o femeie de origine română cu inițialele I.M. și un bărbat italian, S.R., cu domiciliul în Sarzana, apărați de avocatul Simone Barbieri de la Baroul din Massa.

Activitatea de investigație, coordonată de procurorul Clarissa Berno, s-a concentrat în zona unui club dintr-o zonă rezidențială din Marina di Massa, informează La Nazione. Clubul respectiv, gestionat de femeia româncă și de partenerul său, era practic un veritabil bordel.

Ancheta, caracterizată prin urmăriri și interceptări telefonice, a scos la iveală modul de operare al celor doi. Românca se ocupa practic de tot ce ținea de activitatea de proxenetism, avea sarcina de a căuta și selecționa femei pentru prostituție, se ocupa de accesul clienților în club, stabilea prețul și gestiona banii câștigați de fete.

Multe dintre acestea erau atât de sărace încât acceptau să se prostitueze pe puțini bani, românca oprindu-le oricum celor 14 fete mai mult de jumătate din ceea ce câștigau.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În așteptarea procesului, românca și partenerul său italian au fost plasați în arest la domiciliu.

@rotalianul