O româncă acuzată că și-a ucis soțul italian ajutată de doi bărbați pe care i-a plătit cu 2.500 de lei

Onoranze Funebri Alina

O femeie româncă din localitatea Buciumeni, județul Galați, este acuzată că a plătit doi bărbați pentru a-l ucide pe soțul său, un cetățean italian în vârstă de 62 de ani. La prima vedere s-a crezut că ar fi vorba de un accident casnic, dar medicii legiști au confirmat că bărbatul a fost ucis în bătaie.

Crima a avut loc în noaptea de luni spre marți, 31 decembrie, 2019. Femeia în vârstă de 32 de ani, împreună cu doi complici pe care i-a plătit, şi-ar fi ucis soţul după care a încercat să însceneze un accident casnic.

- Continuarea articolului după publicitate -

Femeia ar fi plătit celor doi agresori suma de 2.500 de lei pentru a-i ucide soțul

Inițial românca a declarat că l-a găsit pe soțul său decedat în casă însă o serie de leziuni de pe corpul victimei au provocat polițiștilor suspiciuni, care au fost confirmate de medicii legiști. Aceștia au constatat că bărbatul italian a fost de fapt bătut până la moarte, iar ancheta penală a fost începută sub suspiciunea de omor. Femeia ar fi dat la doi tineri suma de 2.500 de lei pentru a-și duce la îndeplinire planul criminal.

Cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru omor calificat, ei vor fi duşi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate
Susține publicația noastră!