O româncă acuzată că și-a ucis soțul italian ajutată de doi bărbați pe care i-a plătit cu 2.500 de lei

O femeie română din localitatea Buciumeni, județul Galați, este acuzată că a plătit doi bărbați pentru a-l ucide pe soțul său, un cetățean italian în vârstă de 62 de ani. La prima vedere s-a crezut că ar fi vorba de un accident casnic, dar medicii legiști au confirmat că bărbatul a fost ucis în bătaie.

Crima a avut loc în noaptea de luni spre marți, 31 decembrie, 2019. Femeia în vârstă de 32 de ani, împreună cu doi complici pe care i-a plătit, şi-ar fi ucis soţul după care a încercat să însceneze un accident casnic.

Femeia ar fi plătit celor doi agresori suma de 2.500 de lei pentru a-i ucide soțul

Inițial românca a declarat că l-a găsit pe soțul său decedat în casă însă o serie de leziuni de pe corpul victimei au provocat polițiștilor suspiciuni, care au fost confirmate de medicii legiști. Aceștia au constatat că bărbatul italian a fost de fapt bătut până la moarte, iar ancheta penală a fost începută sub suspiciunea de omor. Femeia ar fi dat la doi tineri suma de 2.500 de lei pentru a-și duce la îndeplinire planul criminal.

Cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru omor calificat, ei vor fi duşi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI