O româncă și fiul ei umiliți și agresați de concubinul italian. „Ești o româncă de că..t și trebuie să muncești și pentru mine”

Ani de coșmar pentru o femeie română de 40 de ani alături de un bărbat italian căruia i-a dăruit și un fiu, dar a primit în schimb doar umilințe și agresiuni. Mai mult, furia și rasismul bărbatului se revărsa de multe ori și asupra copilului, relatează ziarul italian La Nazione.

Povestea lor a început în anul 2008, în localitatea italiană Lucca, unde italianul, în vârstă de 50 de ani acum, trăia și lucra. Relația lor a evoluat repede, dar tot atât de repede au evoluat și necazurile provocate de bărbat.

Problemele au început când el a pierdut locul de muncă și a devenit violent cu românca noastră. La un moment dat s-au transferat în regiunea Lazio, sperând că o schimbare le va face bine, dar situația s-a înrăutățit doar. Ea a reușit să găsească un loc de muncă în noua locație, dar el nu și atunci au început să se înmulțească și abuzurile asupra româncei.

„Ești o româncă de că..t și trebuie să muncești și pentru mine”, s-a relatat în tribunal referitor la umilințele suferite de conaționala noastră din partea concubinului ei.

În anul 2011, cei doi au adus pe lume un copil și pentru o perioadă lucrurile păreau să meargă spre mai bine, dar după numai câteva luni bărbatul italian a început din nou cu abuzurile asupra concubinei sale. Tot atunci au început și violențele fizice, palme și lovirui cu picioarele fără milă, așa cum au dovedit în tribunal certificatele medicale ale femeii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ura bărbatului însă a început să se reverse apoi și asupra copilului lor, pe care l-a umilit prin vorbe și gesturi de mai multe ori.

„Ești o maimuță” sau „român de că..t”, sunt doar unele dintre frazele veninoase adresate de tatăl italian către copil. Mai mult, odată și-a dat pantalonii jos și s-a apropiat cu fundul la câțiva centimetri de fața copilului, spunându-i: „Asta meriți”. Cu altă ocazie, l-a scuipat pur și simplu în față pe copil.

După doi ani de chinuri, în 2013, femeia română a găsit curajul să-l părăsească și s-a întors la Lucca împreună cu copilul lor. Bărbatul, bineînțeles, nu a încetat cu amenințările și umilințele, acesta continuând să o hărțuiască prin telefon.

Femeia română nu a stat prea mult pe gânduri însă și l-a denunțat, iar forțele de ordine au început să-și facă treaba. Între timp, femeia l-a dat în judecată pentru pensie alimentară, dar judecătorul pentru audieri preliminare, când a aflat despre umilințele prin care au trecut românca și copilul ei, a decis să-l trimită în judecată pe bărbatul italian cu acuzația de violență domestică.

Bărbatul s-a apărat, spunând că sunt minciuni și calomnie, dar judecătoarea Michela Boi, care s-a ocupat de cazul lui, nu l-a crezut. În urmă cu câteva zile așadar tribunalul a decis să-l condamne pe cetățeanul italian la 1 an și două luni de închisoare cu suspendare. Suspendarea însă este condiționată de plata sumei de 8.000 de euro din partea bărbatului către femeia română drept despăgubire.