Româncă ucisă de o mașină în Italia sub ochii fiicei sale. Coborâse dintr-un microbuz care o ducea în România

Tragedia s-a petrecut în localitatea Latina, provincia cu același nume din Lazio, în seara zilei de joi, 9 martie 2023, când două femei de naționalitate română, mamă și fiică, s-au angajat în traversarea străzii și au fost lovite de un autoturism.

Din nefericire, impactul cu mașina a ucis-o pe una dintre ele, Maria Paul, în vârstă de 71 de ani, în timp ce fiica ei de 47 de ani s-a ales cu diferite răni, relatează cotidianul Latina Oggi.

Potrivit sursei citate, victima era domiciliată în România, în timp ce fiica sa ar fi rezidentă în Italia, deși nu în provincia Latina, și o însoțea pe mama sa spre țara natală.

Ele călătoreau spre România la bordul unui microbuz în care se mai aflau și alți români, conform martorilor, când șoferul a decis să facă un scurt popas pe via Migliara 45 din Latina.

Maria și fiica sa au coborât atunci din microbuz și au încercat să traverseze strada când un autoturism Volvo XC 60 le-a lovit în plin.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Autoturismul Volvo care le-a accident pe cele două românce. Foto: Latina Oggi.

Femeia de 71 de ani a murit pe loc, în urma rănilor suferite, iar fiica a fost transportată la spitalul Santa Maria Goretti din Latina cu răni care se pare că nu-i pun viața în pericol, din fericire.

Conform anchetatorilor, microbuzul cu ceilalți pasageri români a dispărut imediat de la fața locului în schimb, lăsându-le pe cele două femei în mijlocul străzii.

Nu se știe nici măcar dacă bagajele acestora au fost coborâte din microbuz sau dacă șoferul a plecat cu tot cu ele.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost examinat vineri, 10 martie, de un medic legist, apoi a fost pus la dispoziția familiei pentru a organiza repatrierea sa.

Știrea inițială: