Româncă ucisă în Italia de un marocan. Cei doi aveau o relație

Un incident tragic a avut loc la Tombolo, provincia Padova, joi, 21 septembrie, unde o femeie româncă de 56 de ani, a fost găsită fără suflare în propria locuință.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost identificat de autoritățile locale, care au demarat imediat investigațiile pentru elucidarea cazului, informează Tgcom24.

Conform primelor informații, carabinierii din Padova au identificat rapid posibilul autor al crimei, datorită faptului că acesta s-a predat autorităților la scurt timp după descoperirea cadavrului.

Este vorba despre un cetățean marocan în vârstă de 49 de ani. Informațiile preliminare sugerează că bărbatul avea legături sentimentale cu femeia româncă. Cetățeanul marocan ar fi mărturisit că a sufocat-o şi a ucis-o.

Comunitatea din Tombolo, o localitate cu oameni liniștiți, a fost șocată de această veste, iar mulți locuitori și-au exprimat compasiunea și solidaritatea cu familia îndoliată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ancheta este în curs de desfășurare, iar autoritățile continuă să strângă dovezi și să adune mărturii pentru a clarifica contextul și circumstanțele exacte ale acestui tragic eveniment.