Românce dispărute în Italia. Cine are informații este rugat să sune la 112

În ultimii zeci de ani milioane de români au luat calea străinătății pentru un trai mai bun, iar dintre aceștia mai mult de jumătate au fost femei. Din nefericire, sunt familii din România care au reclamat dispariția unor conaționale care nu au mai dat de mult timp nicio veste și nu se mai știe nimic de ele. În Italia, unde comunitatea românilor este una foarte mare, sunt cele mai multe românce date dispărute de rudele de acasă care au semnalat la poliție dispariția lor.

Conform Poliției Române, printre acestea se numără:

Iuliana Cărare, în vârstă de 61 de ani.

Iuliana este din Iași și a plecat la muncă, în Italia, în anul 2016. De atunci nu a mai luat legătura cu nimeni din familie. Iuliana Cărare are 1,60 m înălțime, aproximativ 75 de kg, păr șaten, ochi căprui.

Iuliana Cărare, 61 de ani, dispărută în Italia. Foto: Poliția Română

Gabor Elena are 67 de ani, este din Târgu Neamț și este dată dispărută din anul 2013

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Târgu Neamț au fost sesizați de către Curtă Maria-Celina, de 35 de ani, din com. Vânători- Neamț, despre faptul că nu mai are cunostință despre mama sa, Gabor Elena, din anul 2013, de când a plecat la muncă în Italia.

Gabor Elena, 67 de ani, dispărută în Italia. Sursa foto: Poliția Română

Marinela Manolache are 39 de ani și este din Petroșani, județul Hunedoara

Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de către Florea Magdalena cu privire la faptul că fiica ei, Manolache Marinela, a plecat în cursul anului 2004 la muncă, în Milano, iar din anul 2006 nu mai știe nimic despre aceasta. Ca semne particulare, Marinela prezintă o aluniță pe față.

Marinela Manolache, 39 de ani, dispărută în Italia. Sursa foto: Poliția Română

Filip Maria are 52 de ani și este originară din Horgești, județul Bacău

Maria Filip a plecat în Italia, la muncă, în anul 2000, iar de atunci a întrerupt legătura cu familia.

Maria Filip, dispărută în Italia. Sursa foto: Poliția Română

Veronica Romanescu are 48 de ani și este din comuna Varadia, județul Caraș-Severin

Despre ea se știe că în data de 13 mai 2015 a plecat voluntar de la domiciliu la muncă, în Italia, a ținut legătura cu familia până în luna august 2015, iar de atunci și până în prezent nu a revenit în țară și nici nu a mai luat legatura cu familia.

Veronica Romanescu, 48 de ani, dispărută în Italia. Sursa foto: Poliția Română

Rodica Enache are 40 de ani și este din Galați

Se afla în localitatea Marina di Sibari, regiunea Calabria. Rudele din România au declarat că în 2011 a cunoscut acolo un bărbat cu care a plecat într-o călătorie, fără a se cunoaște destinația și de atunci nu a mai dat niciun semn de viață.

Rodica Enache, 40 de ani, dispărută în italia. Sursa foto: Poliția Română

Rodica Enache are 1,70 m înălțime, constituție atletică, păr negru, ochi căprui.

Oricine deține informații în vederea depistării acestor persoane este rugat să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de Poliție, ori să sune la 112.