Româncele din Italia care lucrează în sectorul asistenței familiale invitate să participe la concursul Miss Badante 2021

Duminică, 20 iunie 2021, la Civita Castellana (Lazio), va avea loc cea de-a VII-a ediție a concursului „Miss Badante 2021”, dedicată femeilor române și de alte naționalități care lucrează în Italia, în sectorul asistenței familiale (îngrijitoare, menajere sau bone). Organizatorul evenimentului este Asociația „Lika Event”, președinta Elena Rodica Rotaru, designer și organizator de evenimente.

Concursul se va desfășura la Restaurantul românesc „Las Vegas”, între orele 12:00 – 17:30. Pentru prima dată, alături de cele de naționalitate română, vor putea participa și femei din Bulgaria, Ucraina, Polonia sau Filipine, care lucrează în domeniul asistenței familiale.

Miss Badante 2019. Foto: Daniele Cama

În cadrul concursului, concurentele vor susține trei probe. Prezentarea costumului tradițional românesc (îmbrăcate cu ie, celebra cămașă românească) sau în costumul tradițional de origine pentru celelalte concurente, va reprezenta prima probă a concursului. Apoi, fiecare dintre ele va răspunde la întrebările juriului. A doua probă va fi o paradă a rochiilor de seară. A treia și ultima probă va fi cea artistică, de talent și cultură generală: concurentele vor putea prezenta la alegere un moment de muzică, dans, poezie sau teatru.

Juriul, format din personalități publice, jurnaliști, artiști, experți în modă și coafură, italieni și români, va acorda patru premii care vor consta în călătorii, tratamente de înfrumusețare, îmbrăcăminte, cosmetice etc. Pentru prima dată va fi acordat premiul „Miss Caregiver WEB 2021”, la care vor putea participa în modalitate online toate femeile din Italia care lucrează în domeniul asistenței familiale.

Prezentatorii evenimentului vor fi Elena Rodica Rotaru, împreună cu actorul și solistul italian Jano Di Gennaro (Radio Everywhere.it). Vor fi momente artistice cu invitați români: solistul de muzică populară Nae Leonard, însoțit de orchestră, Ana Maria Parjolea și ansamblul de dans tradițional Dor Călător.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Concursul Miss Badante va avea loc în deplină conformitate cu reglementările sanitare în vigoare. În plus, va fi necesar un test anti-Covid sau dovada vaccinării. De asemenea, se vor putea face teste Covid rapide la intrare.

Pentru informații suplimentare și înscrieri sunați la telefon 0039/3276303494 (Elena Rodica Rotaru) sau trimiteți un mesaj pe WhatsApp. Fotografii de la edițiile anterioare aici.