Români dispăruți în Italia. Căutați cu disperare de familii

Ultimii cetățeni români dați dispăruți în Italia și de care familiile nu mai știu nimic sunt doi bărbați, cu vârste de 57 și respectiv 60 de ani. Rudele acestora au depus o plângere la Poliția Română, dar până la acest moment nu s-a primit nicio veste despre ei.

Roman Corneliu Romică, 57 de ani, dispărut la Guidonia Montecelio (Lazio)

Roman Corneliu Romică este născut la data de 5 august 1965 și are domiciliul în Pârâu Negru, un sat în comuna Mihăileni din județul Botoșani.

Locuiește de mai mulți ani în Italia, la Guidonia Montecelio, o localitate de la periferia Romei. În data de 4 martie 2022 a plecat de la domiciliu unde locuia împreună cu familia și de atunci nu a mai contactat pe nimeni.

Are 1,75 m înălțime, o greutate de 75 de kg, păr șaten și ca semn particular are cicatrici la ambele mâine ca urmare a unei operații.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cine are informații poate trimite o sesizare aici: https://www.politiaromana.ro/ro/persoane-disparute/roman-corneliu-romica-19650805

 

Roman Corneliu Romică, 57 de ani, dispărut la Guidonia Montecelio (Lazio)

Minciu Gheorghe, 60 de ani, dispărut la Torino

Minciu Gheorghe este născut la data de 11 martie 1962 și are domiciliul în satul General Scărișoreanu, comuna Amzacea din județul Constanța.

Este dat dispărut din Torino și nu se cunosc alte amănunte. Minciu Gheorghe are o înălțime de 1,70 m, o greutate de aproximativ 70 de kg, păr negru, ochi căprui.

Cine are informații poate trimite o sesizare aici: https://www.politiaromana.ro/ro/persoane-disparute/minciu-gheorghe-19620311

Minciu Gheorghe, 60 de ani, dispărut la Torino

Dacă aveți informații despre oricare dintre aceste persoane, puteți suna la numărul de telefon 0040/212 082 525 din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.