Români morți în Italia, despăgubire uriașă de peste 2 milioane de euro pentru familii

Într-o situație deosebit de tragică, două familii de români au primit un ajutor considerabil  datorită eforturilor firmei de consultanță în obținerea de despăgubiri Up Service Despăgubiri.

Firma Up Service Despăgubiri, care activează atât în România cât și în Italia, a reușit să obțină despăgubiri în valoare de 2.070.000 de euro pentru familiile a doi români decedați într-un accident devastator care a avut loc pe autostrada de centură care înconjoară Roma.

Accidentul a avut loc în noaptea dintre 30 și 31 iulie 2022 și s-a soldat cu decesul a doi cetățeni români, în vârstă de 42, respectiv 39 de ani.

Evenimentul nefericit s-a produs pe autostrada de centură a capitalei italiene (G.R.A.), unde un autoturism BMW a lovit violent parapetul de protecție dintre cele două benzi. Impactul a fost fatal pentru cei doi români, în timp ce alți trei pasageri au fost grav răniți și transportați de urgență la spital.

Firma Up Service Despăgubiri, împreună cu avocatul Gianluca Trabalza, au reprezentat familiile celor doi români care și-au pierdut viața în tragicul accident. În urma demersurilor acesteia, familiile au primit o compensație totală de 2.070.000 de euro, plus pensii lunare pentru copii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Victimele, recent sosite în Italia și lucrând la negru în construcții pentru o firmă românească, nu aveau rezidență în această țară. În momentul accidentului, se aflau sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, iar mașina avea viteză.

Mașina implicată în accident era asigurată la EUROINS, care între timp a dat faliment. În mod normal, plata despăgubirilor ar fi revenit Fondului de Garanție, care ar fi oferit sume considerabil mai mici. Cu toate acestea, Up Service Despăgubiri a reușit, în urma unei sentințe, să obțină sumele de la statul italian.

Suma a fost transferată familiilor prin BAAR – Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din România, de către statul italian.

Unul dintre românii decedați avea trei copii, iar celălalt un copil recunoscut și doi nelegitimi, care nu erau pe numele său. Pentru ca și acești doi copii să beneficieze de despăgubiri, Up Service Despăgubiri a solicitat un test ADN, care a confirmat paternitatea, făcându-i eligibili pentru o parte din suma obținută.

Această victorie legală nu numai că aduce o oarecare alinare familiilor îndurerate, dar reprezintă și un exemplu de succes în obținerea de drepturi și compensații în situații transfrontaliere complexe.

Alegerea corectă a unei firme de asigurări poate face diferența în obținerea unei despăgubiri adecvate în cazul unor evenimente neașteptate și nefericite.

Reprezentanții firmei de consultanță Up Service Despăgubiri pot fi contactați la următoarele numere de telefon: 0040 737704182; 0039 3298060216. În România sunt prezenți în Timișoara, strada Eugeniu de Savoya 13, iar în Italia la Foligno, regiunea Umbria, pe Viale Luigi Chiavellati nr. 15/17.

Notă: Informațiile din acest articol au fost verificate și au fost dovedite cu documente oficiale.