România promovată de italieni: „O bijuterie secretă în inima Europei”

Miercuri, 15 ianuarie 2020, la ora 17:00, la Acvariul din Genova va avea loc un eveniment de promovare turistică a țării noastre prin expunerea de fotografii și intervenția a doi jurnaliști italieni.

Fotoreporterii Iago Corazza și Greta Ropa, în colaborare cu Asociația „Amici dell’Acquario” din Genova, organizează până în data de 12 februarie, în zilele de miercuri ale săptămânii, un ciclu de „Racconti e immagini di viaggi” (Povești și imagini de călătorie).

De la România la Cappadocia, din Turcia în Maroc, Peru, și mai departe în Nepal, seria de Povești și imagini de călătorie, le va permite participanților să viseze la locuri în care mulți și-ar dori în cele din urmă să meargă.

„Imagini și povești care te vor face să descoperi încă o dată varietatea bogată a unei planete extraordinare, dar din ce în ce mai fragile, care merită respect și dragoste”, transmit organizatorii.

Seria de întâlniri de la Auditoriul din Acvariul din Genova începe cu prezentarea României, „o bijuterie secretă din inima Europei”, scrie mentelocale.it. Vor fi prezenți Iago Corazza și Greta Ropa, fotoreporteri antropologici și naturaliști care însoțesc Asociația „Amici dell’Acquario” în călătorii fascinante din întreaga lume, cu scopul de a descoperi locuri și oameni noi.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Sighișoara, centru vechi. Foto: Iago Corazza

 

Toate întâlnirile vor avea loc la Acvariul din Genova, miercurea, la ora 17:00, iar intrarea este gratuită în limita locurilor disponibile.