Românii din Italia morți într-un dramatic accident cu scuterul erau soț și soție. Daniela ar fi împlinit astăzi 43 de ani

Cei doi români decedați în tragicul accident cu scuterul petrecut marți, 20 iulie 2021, erau soț și soție și erau stabiliți în Italia de mai mulți ani.

Potrivit stiri.botosani.ro, victimele sunt Petrică Adăscăliței, în vârstă de 53 de ani, ți soția sa, Daniela, care ar fi împlinit chiar astăzi vârsta de 43 de ani.

Petrică și Daniela Adăscăliței. Foto: stiri.botosani.ro

Soții români erau originari din comuna Bălușeni, județul Botoșani, dar erau rezidenți în localitatea Lentini din provincia Siracusa și lucrau ca muncitori agricoli în localitatea Vittoria, din provincia Ragusa.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 23:00 din seara zilei de marți, pe Strada Provincială 3 din Ragusa, care face legătura între localitățile Vittoria și Chiaramonte Gulfi.

Conaționalii noștri se deplasau la bordul unui scuter Liberty la acea oră când s-au izbit frontal de un autoturism BMW Seria 3.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Impactul dintre cele două vehicule a fost devastator pentru soții români și amândoi și-au pierdut viața pe loc, iar personalul medical intervenit ulterior la fața locului nu a putut face altceva decât să constate decesul.

Șoferul mașinii BMW, condusă de un tânăr de 30 de ani din localitatea Acate, a scăpat nevătămat.

Carabinierii din Vittoria au deschis o anchetă pentru a stabili dinamica exactă a accidentului, sub conducerea procurorului Santo Fornasier de la Parchetul din Ragusa.

Trupurile fără viață ale soților Adăscăliței urmează să fie repatriate în Români în perioada următoare, mai precizează site-ul botoșănean.