Românii morți în accidentul din Italia. Mesajul sfâșietor al bunicului: „Ce mă fac eu, Doamne, cu ce am greșit?”

Era o zi obișnuită pentru familia Ogrezeanu, formată din Mircea, soția sa Mihaela și cele două fete ale lor, Aurora și Georgiana, care se aflau într-o excursie la Veneția, bucurându-se de tot ce avea Italia de oferit.

Nimeni nu anticipa tragedia care se afla la orizont. Nimeni nu putea prevedea că o călătorie plină de bucurie ar putea lua sfârșit într-o manieră atât de tragică și de neașteptată.

- Continuarea după publicitate -

La o zi după tragedie, autoritățile italiene au identificat cele 21 de victime ale accidentului de la Mestre, inclusiv pe cei patru membri ai familiei de români stabiliți în Germania de aproximativ 5-6 ani.

Aurora și Georgiana, de doar 8, respectiv 13 ani, alături de părinții lor, Mihaela și Mircea, de 42 și 45 de ani, au sfârșit într-un mod neașteptat și tragic, după ce autocarul în care se aflau a căzut de pe un pod, de la o înălțime de 15 metri.

Tatăl românului mort și bunicul celor două fetițe, a scris îndurerat pe Facebook, alături de fotografia familiei decedate:

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Ei sunt parte din familia mea, fiul meu Mircea, nora Mea Mihaela și cele două scumpe nepoate, Elena și Maria, ce mă fac acum eu, Doamne, cu ce am greșit? Acum doi ani a murit și Raluca, fata mea cea mare. Învață-mă Doamne să trec peste toate acestea!”

Captură de ecran 2023-10-06 121516

O rudă a românilor decedați în accidentul din Italia mărturisește, cu o voce încărcată de durere și regret:

„Erau jumate cu jumate și formau un întreg. Mircică și-a iubit familia. E rău să zici că au plecat, dar poate și legătura asta, au plecat cu toții. S-au susținut unul pe celălalt ca familie.”

O familie definită de unitate și susținere reciprocă, care acum zace la morga spitalului din Veneția, în așteptarea repatrierii.

- Continuarea după publicitate -

„Era stabilit în Germania cu copiii. Era rezident în Germania. A venit în august acasă. Au venit, pur și simplu, ca tot românul, să își vadă rudele. Sora (lui Mircea – n.r.) nu mai este, e decedată și sora, a murit de cancer. Raluca o chema”, a spus vărul lui Mircea Ogrezeanu, exprimând o durere și un șoc profund.

Rudele celor patru români decedați ar fi aflat despre tragicul eveniment de la alți membri ai familiei aflați în străinătate, menționează Digi24. „Nu m-a anunțat absolut nimeni, nicio autoritate, nimeni”, a mai spus vărul bărbatului.

21 de turiști, de mai multe naționalități, au murit după ce un autobuz s-a prăbuşit, marţi seara, de pe un pod la Mestre, lângă Veneţia. Autobuzul îi transporta la locul de cazare, după o zi petrecută la Veneția.

Printre victime se mai află și Tatiana Beskorovainova, o moldoveancă de 69 de ani cu pașaport ucrainean.