Românul de la „Grande Fratello VIP” și-a revăzut tatăl după mulți ani în care nu și-au vorbit: „Îmi pare rău, te iubesc mult!”

George Ciupilan, tânărul român care participă în Italia la cea de-a șaptea ediție a emisiunii concurs „Grande Fratello VIP” (Big Brother VIP), a putut să-și vadă tatăl din România după ani de zile în care nu și-au vorbit. „Să știi că îmi pare foarte rău că nu am putut să vin la tine, dar voi fi întotdeauna tatăl tău și te iubesc mult”, i-a spus bărbatul român fiului care a plecat de mic copil cu mama în Italia.

George Ciupilan, în vârstă de 20 de ani, a avut o copilărie dureroasă pe care a povestit-o și în cadrul concursului „Grande Fratello VIP”, la care participă în prezent.

El a ajuns în Italia la vârsta de 8 ani, împreună cu mama Marilena.

„Mama mea, Marilena, a venit în Italia să-și caute de lucru și eu am rămas cu tatăl meu, Gigi. Am petrecut ani groaznici cu el, era mereu băut, am crescut practic de unul singur. Îmi amintesc că mereu mâncam ouă, la noi sunt o mâncare foarte ‘populară’. Când aveam opt ani, mama mea a apărut brusc. Știam că este în Italia, că are un nou partener și că lucra ca îngrijitoare în Arenzano. Nu aveam alte vești. În acea seară, ea a reapărut, după cum am spus, și m-a scos în oraș.

În timp ce ne plimbam mi-a cerut să-mi facă o fotografie, ca suvenir. De fapt, avea nevoie de fotografia mea ca să-mi facă pașaport. Într-o zi ne-am urcat într-un microbuz și mi-am dat seama că plec cu ea în Italia. Eram nebun de bucurie! La vamă ne-au oprit pentru că lipsea semnătura tatălui pentru expatrierea mea. În fața rugăminților mamei mele, ne-au lăsat să trecem”, a povestit George Ciupilan într-un interviu pentru revista Chi.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Luni seara, 21 noiembrie, Alfonso Signorini, conducătorul emisiunii-concurs, i-a pregătit o surpriză și, după ce a prezentat publicului povestea lui George, l-a invitat în curte.

Concurentul a găsit-o acolo pe mama sa, așteptându-l. Împreună au urmărit primul videoclip pregătit de producție. În imaginile care s-au succedat s-a putut vedea România în care a crescut George și primul mesaj video de la vărul său care i-a dedicat cuvinte de sprijin și afecțiune. Curând după aceea, a fost rândul bunicii sale să-i amintească cât de mult îl iubește și cât de fericită este să știe că el e împreună cu mama.

La câteva minute mai târziu a venit rândul prezentării unui al doilea videoclip, în care a apărut tatăl tânărului. O surpriză la care George nu se aștepta absolut deloc. După foarte mulți ani în care nu s-au văzut și nu și-au vorbit, tatăl Gigi i-a transmis: „Să știi că îmi pare tare rău că nu am reușit să vin să te văd, dar voi rămâne pentru totdeauna tatăl tău și te iubesc.”

Signorini a intervenit: „Tatăl tău sigur și-a făcut examenele de conștiință, acum depinde de tine dacă vrei să te împaci cu el”. George, foarte entuziasmat, a fost de acord cu această idee: „Acum știu că demonii mei sunt mai puțin periculoși”.

Protagoniștii concursului „Grande Fratello VIP” sunt persoane cunoscute (VIP-uri), care locuiesc împreună zi de zi, iar viața lor este surprinsă 24 de ore din 24 de o serie de telecamere. Participanții primesc premii în bani, dar cea care are cel mai mult de câștigat este notorietatea lor. Cea de-a șaptea ediție a început pe data de 19 septembrie 2022 și va lua sfârșit în aprilie anul viitor.

Distribuie acest articol