Românul din Italia dat dispărut de familie a fost găsit mort. De șase săptămâni nu se mai știa nimic de el

Costantin Costea, românul în vârstă de 40 de ani, dispărut la data de 4 februarie în zona Borghesiana, din Roma, a fost găsit decedat vineri după-amiaza, 17 martie, pe un câmp din localitatea Tivoli. Cadavrul era în stare avansată de descompunere, menționează Canale Dieci.

Familia a făcut mai multe apeluri pentru găsirea lui. De fapt, aceasta era a patra oară când Costantin, care suferea de dizabilități și probleme de sănătate, s-a pierdut și a stat zile întregi departe de casă.

Constantin Costea, găsit mort pe un câmp din localitatea Tivoli

Costantin a plecat fără documente și fără medicamente necesare, pe care trebuia să le ia zilnic

Pe 4 februarie, înainte de a ieși, el i-a spus mamei sale că merge la tutungerie. Apoi s-a pierdut și nu se mai știa nimic de el. Pe 6 februarie a fost găsit și transportat la spitalul din Tivoli, dar de acolo a plecat și iar nu i s-a mai dat de urmă.

„Știe să ia mijloacele de transport, astfel că ar fi putut ajunge oriunde cu autobuzul sau metroul, dar este un om fragil și nu este violent”, a fost atunci apelul membrilor familiei sale, care l-au dat dispărut și nu au încetat să-l caute.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Vinerea trecută a fost făcută dramatica descoperire

Trupul neînsuflețit al lui Constantin Costea a fost găsit de niște muncitori pe un câmp deschis de pe teritoriul localității Tivoli, de lângă Roma.

Constantin Costea, 40 de ani, găsit mort pe un câmp din localitatea Tivoli

Medicul legist, după o primă examinare, a exclus semne de violență asupra corpului. Este posibil ca bărbatul să fi murit muri din cauza problemelor de sănătate, dar și de frig și de foame, la câteva zile după dispariția sa.

Corpul, în stare avansată de descompunere, a fost pus la dispoziția autorităților judiciare. Autopsia va stabili cauza decesului.