Românul dispărut în Italia de pe un feribot a fost găsit mort. Bărbatul venise în Italia pentru a munci în agricultură

Epilog tragic în cazul misterioasei dispariții a unui bărbat român de pe un feribot din Italia, în noaptea de 6 spre 7 mai 2022, acesta fiind găsit mort în apele mării, în cursul zilei de 19 mai 2022.

Tony Nicolaie, în vârstă de 46 de ani, se afla la bordul feribotului Moby Wonder (în imaginea reprezentativă a articolului), care a pornit din portul orașului Livorno (Toscana), la ora 22:00 din seara zilei de 6 mai, spre Olbia (Sardinia), unde avea să lucreze în agricultură.

Alături de el, informează ziarul Unione Sarda, călătoreau și alți conaționali care au declarat că ultima oară l-au văzut în jurul orei 04:00 dimineața, la bordul feribotului. Când nava a ajuns la Olbia însă, la ora 08:00 din dimineața zilei de 7 mai, Tony era de negăsit, iar personalul ambarcațiunii a alertat imediat autoritățile.

Forțele de ordine au dat apoi startul unei operațiuni de căutare pe feribot, explorând fiecare centimetru al ambarcațiunii, dar de conaționalul nostru nu exista nicio urmă.

În cursul zilei de ieri, la aproape două săptămâni de la dispariție, echipajul unei bărci de pescuit a observat un cadavru în apele de pe coasta orașului Bastia, în regiunea franceză Corsica, iar anchetatorii interveniți pentru investigații au reușit să identifice corpul neînsuflețit ca fiind cel al românului dispărut de pe feribotul Moby Wonder.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Potrivit anchetatorilor, hainele cu care bărbatul găsit mort în apă erau aceleași cu care Tony Nicolaie era îmbrăcat în noaptea dispariției.

Autoritățile din Olbia au deschis o anchetă pentru a afla circumstanțele în care conaționalul nostru de 46 de ani a murit în acea noapte, dar, pentru moment, cea mai plauzibilă pistă este cea a sinuciderii, mai precizează sursele locale.