Românul dispărut în Italia a fost găsit. Mădălin plecase de acasă fără telefonul mobil și fără acte

Bărbatul român dispărut din localitatea Capaccio Paestum, provincia Salerno din Campania, dat dispărut în urmă cu aproape o săptămână a fost găsit în această dimineață de joi, 2 iunie.

Petre Mădălin Alexandrache are 35 de ani și a sosit în Italia pe data de 19 mai. După numai câteva zile el a plecat din locuința surorii sale situată în cătunul Ponte Barizzo, din Capaccio Paestum și de atunci nu se mai știa nimic de el.

Sora bărbatului a alertat imediat autoritățile, iar Prefectura din Salerno a activat urgent protocolul pentru astfel de cazuri și a dat startul căutărilor, mobilizând atât voluntari de la Protecția Civilă, pompierii, dar și carabinierii din Capaccio Paestum și Agropoli.

Conaționalul nostru a fost găsit pe litoralul Tireniene, în zona localității Linora, la granița cu Agropoli, informează Stile TV. Se plimba pe coastă când a fost recunoscut și anunțată poliția.

Epuizat fizic și deshidratat, a petrecut cinci nopți pe stradă, spunând că a dormit în locuri improvizate pentru că, după ce a ieșit la plimbare, s-a rătăcit și nevorbind limba italiană nu a putut să ceară ajutor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mădălin a fost dus de carabinieri înapoi la casa surorii sale, în Ponte Barizzo, de unde plecase fără telefonul mobil și fără acte.