Românul dispărut în Italia a fost găsit. Mădălin plecase de acasă fără telefonul mobil și fără acte

Bărbatul român dispărut din localitatea Capaccio Paestum, provincia Salerno din Campania, dat dispărut în urmă cu aproape o săptămână a fost găsit în această dimineață de joi, 2 iunie.

Petre Mădălin Alexandrache are 35 de ani și a sosit în Italia pe data de 19 mai. După numai câteva zile el a plecat din locuința surorii sale situată în cătunul Ponte Barizzo, din Capaccio Paestum și de atunci nu se mai știa nimic de el.

Sora bărbatului a alertat imediat autoritățile, iar Prefectura din Salerno a activat urgent protocolul pentru astfel de cazuri și a dat startul căutărilor, mobilizând atât voluntari de la Protecția Civilă, pompierii, dar și carabinierii din Capaccio Paestum și Agropoli.

Conaționalul nostru a fost găsit pe litoralul Tireniene, în zona localității Linora, la granița cu Agropoli, informează Stile TV. Se plimba pe coastă când a fost recunoscut și anunțată poliția.

- Continuarea articolului după publicitate -

Epuizat fizic și deshidratat, a petrecut cinci nopți pe stradă, spunând că a dormit în locuri improvizate pentru că, după ce a ieșit la plimbare, s-a rătăcit și nevorbind limba italiană nu a putut să ceară ajutor.

Mădălin a fost dus de carabinieri înapoi la casa surorii sale, în Ponte Barizzo, de unde plecase fără telefonul mobil și fără acte.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos