Românul mort în Italia după ce o mașină a lovit bicicleta pe care se deplasa va fi repatriat

Trupul neînsuflețit al bărbatului român decedat la Scalea (Calabria), în seara zilei de duminică, 8 noiembrie, va fi trimis în țară după ce ieri a fost efectuată autopsia la Spitalul Giovanni Iannelli din Cetraro. Daniel Gheucă avea 45 de ani și se deplasa pe bicicletă când un autoturism l-a lovit și l-a omorât pe loc.

Daniel Gheucă. Foto: miocomune.tv

Bărbatul era originar din satul Huși, comuna Preutești, din județul Suceava și trăia la Scalea de mai mulți ani, scrie miocomune.tv. Duminica trecută, în jurul orei 19.15, se deplasa pe bicicletă când, în zona benzinăriei Tamoil, lângă intersecția care duce spre localitatea Pantano, a fost lovit de un autoturism Volkswagen Passat, la volanul căruia se afla un cetățean din San Nicola Arcella.

Mașina, în care călătoreau două persoane, se îndrepta spre sud, iar șoferul a declarat că victima i-a ieșit în fața mașinii de pe un drum lateral, într-o zonă puțin luminată și nu a avut timp suficient pentru a evita impactul. Autoturismul a frânat brusc și a lovit bicicleta, Daniel Gheucă a fost aruncat circa 10 metri pe șosea și a decedat pe loc.

Rezultatele autopsiei nu au fost făcute publice, dar presa italiană susține că s-au constatat unele detalii care ar putea avea o relevanță deosebită asupra concluziilor anchetei.

Trupul neînsuflețit al lui Daniel Gheucă se va întoarce în România, unde va fi îngropat în satul lui natal, la Huși, județul Suceava.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol