Rovigo – transportator român prădat de hoți pe autostrada A13

S-a întâmplat în zorii zilei de duminică, 4 iunie 2017, în zona de serviciu Adige Est de pe autostrada A13, în provincia Rovigo, unde un transportator român la bordul unui autovehicul Ford Transit a decis să se oprească pentru a mânca.

Șoferul român, în vârstă de 49 de ani, a parcat mașina în zona de serviciu, în jurul orei 5:30 dimineața, a încuiat-o și a plecat să își cumpere ceva de mâncare.

La întoarcere, însă, conaționalul nostru a avut surpriza de a găsi geamul autovehiculului spart și a observat că din interiorul cabinei hoții i-au furat portofelul în interiorul căruia avea permisul de conducere, cartea de identitate, 400 de euro și 1.400 de RON.

Bărbatului român nu i-a mai rămas nimic de făcut decât să denunțe furtul la postul de poliție din localitatea Rovigo, urmând ca agenții de poliție să ancheteze asupra cazului, relatează ziarul local La Voce del Rovigo.

ACTUALIZARE: Conform ziarului online Il Gazzettino, șoferul român nu mergea să cumpere de mâncare ci să folosească baia, după ce a parcat autovehiculul, contrar relatărilor ziarului local La Voce del Rovigo. În acest timp, hoții ar fi executat furtul portofelului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol