Roxana Matache, românca din Italia care a început de la zero și acum are propriul centru de înfrumusețare

Roxana Matache, o româncă în vârstă de 45 de ani, originară din Sinaia, care a venit în Italia în 2002 condusă de iubirea pentru un bărbat, a renunțat la cariera sa în marketing și publicitate pentru a se dedica frumuseții oamenilor.

După ce a studiat estetică și a acumulat experiență în mai multe centre de înfrumusețare din această țară, Roxana și-a deschis propriul centru estetic.

Denumit „Armonia e Bellezza”, acesta este situat în centrul localității Settimo Vittone din provincia Torino, în Piemonte.

Despre viața sa în Peninsulă, Roxana a declarat pentru ziarul italian La Sentinella: „Când am sosit în Italia, a trebuit să încep totul de la zero, dar asta nu a fost deloc o problemă.

Dorința de a reuși într-o altă țară și cu o altă limbă a fost foarte mare, astfel că, după ce am studiat estetica și am lucrat în câteva centre estetice din Ivrea, implicându-mă mereu la maximum și încercând să descopăr secretele cele mai valoroase ale acestei profesii, acum paisprezece ani am avut marea oportunitate de a fi în sfârșit independentă și am profitat imediat de aceasta.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Roxana se mândrește cu decizia sa de a se dedica domeniului estetic: „Sunt foarte fericită de această alegere, pe care aș face-o din nou fără niciun dubiu, pentru că îmi place să văd că oamenii sunt mulțumiți de tratamentele pe care le ofer.”

Deși este mereu foarte ocupată cu munca, conaționala noastră reușește să găsească timp și pentru cele mai mari pasiuni ale sale: activitatea fizică, moda și dansul exotic.

„Cu această muncă, am foarte puțin timp liber, dar nu mă dau bătută și continui să îmi cultiv hobby-urile, care mă ajută să mă relaxez. Ador să mă plimb, dar și să practic dansul din buric și să particip la paradele de modă.

În trecut, în 2016, am câștigat titlul de Miss Over Europa și, în același an, și Miss Over Ferrara, două concursuri la care am dorit să particip și în care m-am distrat foarte mult, indiferent de titlurile obținute.

Un alt hobby pe care îl ador este cititul, în special cărțile de psihologie, pentru că am descoperit că mă ajută foarte mult în ceea ce privește munca.”

005321906-7886a673-d408-4003-935f-8fe502b013a6
Roxana Matache în 2017. Sursă foto: La Sentinella.

Roxana Matache a fost selectată pentru a participa la concursul organizat de ziarul La Sentinella, „Lady & Mister Commercio” (Lady & Mister Comerț), la care particip pentru a șasea oară în acest an.

„Îmi place să mă pun în joc și să particip la acest concurs simpatic. Mi-ar plăcea să ajung printre primele Lady, dar știu că provocarea este foarte mare, deoarece competiția este acerbă.”

@rotalianul