S-a îmbătat în avion și a bătut stewardesa. Pasageră condamnată la patru luni de închisoare

Într-un incident șocant petrecut în septembrie anul trecut, o femeie britanică, asistent social și mamă a doi copii, și-a pierdut controlul la bordul unui avion, provocând o situație atât de gravă încât pilotul a fost nevoit să efectueze o aterizare de urgență.

Heather Anne McCarroll, în vârstă de 38 de ani, s-a îmbătat și a lovit o însoțitoare de bord pe zborul companieie aeriene Jet2 de la Belfast către Antalya, în Turcia. În urma procesului a fost condamnată la patru luni de închisoare, informează The Mirror.

Potrivit personalului de bord, femeia a început să țipe, să înjure și să lovească membrii echipajului, lăsându-i pe ceilalți pasageri șocați și îngroziți.

Ea a continuat să consume alcool și să-și verse furia asupra celor care încercau să o calmeze, înainte de a se îndrepta către toaletă, unde a provocat alte distrugeri.

După ce a ieșit din baie, femeia a lovit un membru al echipajului și a atacat alți doi, lăsând pilotul fără altă opțiune decât să inițieze o aterizare de urgență.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La sol, pasagera și-a cerut scuze pentru comportamentul său.

Judecătorul Nigel Broderick a descris comportamentul femeii drept „poate cea mai rea formă de comportament pe care am întâmpinat-o vreodată”, subliniind necesitatea unei pedepse exemplare în fața creșterii numărului de incidente similare.

Avocatul apărării a evidențiat că în perioada respectivă, Heather Anne McCarroll trecea printr-o perioadă dificilă din cauza unui partener violent, argumentând că aceasta și-a asumat responsabilitatea pentru acțiunile sale și că deja plătește un preț mare, fiind suspendată de la locul de muncă.

„Își exprimă adâncul regret și își cere scuze pentru ceea ce s-a întâmplat”, a adăugat avocatul.

Femeia a primit inițial o pedeapsă de patru luni de închisoare, dar a reușit să fie eliberată pe cauțiune, urmând să se prezinte la o nouă audiere luna viitoare.