S-a întors din Italia să aibă grijă de mama sa, dar a murit într-un tragic accident

Un bărbat român care a lucrat în Italia, dar s-a întors în țară pentru a fi alături de mama sa bătrână și bolnavă, a murit în tragicul accident de la Bălțați, județul Iași, soldat cu șapte victime. Accidentul a avut loc marți, 1 februarie, la primele ore ale dimineții.

Bariz Mitică era din Boureni, comuna Balș și se numără printre cei şapte oameni are şi-au găsit sfârşitul în accidentul cumplit din comuna Bălţaţi. Joi el a fost condus pe ultimul drum de rude şi cei apropiaţi.

„Lucra în construcţii. A fost în Italia, dar dacă eu m-am îmbolnăvit şi nu am mai putut s-a retras şi a stat cu mine ca să aibă grijă de mine”, a spus mama bărbatului. Mitică nu este singurul ei fiu decedat, femeia și-a mai înmormântat alți trei copii de-a lungul vieții, relatează Antena 3.

Tot în accidentul de la Bălțați a murit și fiul unui român care lucrează în Italia și care a aflat de moartea fiului său de la știri (articol aici.)

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cum s-a produs accidentul

Un tânăr de 30 de ani aflat la volanul unui TIR a intrat într-o depășire și în curbă a pierdut controlul asupra volanului. A intrat într-o ambulanță, iar în urma impactului a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un microbuz în care se aflau șase persoane care lucrau în construcții și se deplasau la Iași, spre locul de muncă.

Din nefericire, șapte persoane au murit pe loc (toți cei din microbuz plus șoferul TIR-ului). La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale și de poliție.