S-a întors în România pentru a-și găsi mama biologică, dar și-a găsit în schimb sufletul pereche. Emoționanta poveste a unei tinere adoptate de mică în străinătate

O tânără de origine română, născută în Ploiești și adoptată de mică în SUA, a călătorit aproape 10.000 de kilometri pentru a-și cunoaște familia biologică, dar a sfârșit prin a-l întâlni pe bărbatul vieții sale cu care s-a căsătorit la exact o lună după ce l-a cunoscut.

anamaria-2024061801
Ana Maria și soțul ei.

După ce a absolvit Universitatea de Stat din California în august 2022, Ana Maria Bader, o tânără în vârstă astăzi de 24 de ani, a decis să-și cunoască rădăcinile și să pornească astfel spre România.

Cu puțin timp înainte de călătorie, prietena ei cea mai bună i-a dăruit un card cadou pentru aplicația de dating Tinder, încurajând-o să se și distreze în timp ce își căuta familia biologică.

Astfel, Ana Maria a descărcat aplicația și a început să vorbească cu Kevin, un inginer software de 27 de ani din București.

Cei doi au stabilit să se întâlnească la data de 8 iulie 2022, când Ana Maria a ajuns în România.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
anamaria-2024061802
Ana Maria în România.

După prima întâlnire, au devenit rapid un cuplu și s-au căsătorit pe 8 august 2022, realizând că sunt „exact persoanele potrivite unul pentru celălalt”.

„Am ajuns pentru prima dată în România și ne-am îndrăgostit instantaneu. A fost atât de rapid, ne-am căsătorit exact o lună mai târziu,” a povestit Ana Maria, citată de Daily Mail.

Cei doi tineri au oficializat căsătoria online, obținând certificatul din SUA în timp ce erau în România și plănuiesc o nuntă „reală” în viitor, în Los Angeles.

anamaria-2024061803
Ana Maria și soțul ei.

După ce s-au cunoscut, Kevin a ajutat-o pe Ana Maria să-și continue misiunea de a-și găsi părinții biologici.

În cele din urmă, întâlnirea cu mama ei biologică a fost dezamăgitoare și incomodă, dar Ana Maria consideră că a meritat, pentru că și-a întâlnit sufletul pereche.

Din cele povestit de tânăra de 24 de ani, mama ei biologică avea 17 ani când a adus-o pe lume, iar tatăl ei biologic a părăsit orașul.

Ana Maria a fost adoptată la scurt timp de Jack Ketchian, 69 de ani, și soția sa, Mariana, 73 de ani, un cuplu care emigrase din România în SUA în anii ’70.

anamaria-2024061806
Ana Maria și părinții adoptivi.

„Pe tot parcursul școlii elementare le spuneam copiilor secretul meu. Le ziceam: ‘Sunt adoptată. Nu-i așa că e tare?’” a mai povestit Ana Maria.

Cu toate acestea, pe măsură ce a crescut, au apărut și comentariile răutăcioase ale colegilor.

Ana Maria a decis apoi să-și caute mama biologică după ce termina studiile în SUA. În martie 2022, aproape de finalizarea diplomei în administrație și finanțe la Universitatea de Stat din California, și-a planificat călătoria în România.

„Terminam proiectul de diplomă și aveam această idee de a absolvi și de a merge în țara mea natală,” a spus Ana Maria.

Prietena ei, Michelle, i-a dăruit atunci un cupon pentru Tinder, sugerându-i să se distreze.

Pe 24 martie, Ana Maria a început să folosească aplicația și două zile mai târziu a găsit profilul lui Kevin. Cei doi au vorbit timp de patru luni înainte de a se întâlni în persoană, la data de 8 iulie.

„Am știut că este pentru mine,” a spus Ana Maria. „Nu am vrut să așteptăm. Pe 27 iulie, eram în mașină și el mi-a spus casual că vrea să se căsătorească cu mine.”

Kevin a ajutat-o pe Ana Maria să-și caute familia biologică. După mai multe investigații, au reușit să o găsească pe mama ei biologică, dar întâlnirea a fost dificilă și emoționantă.

„A fost dezamăgitor. Dar aveam nunta cu Kevin de așteptat,” a spus ea.

Kevin și Ana Maria s-au întors în Los Angeles la data de 14 august și au început procesul de obținere a unui card verde pentru Kevin, pentru a putea locui împreună în SUA.

La data de 9 septembrie, Ana Maria s-a mutat în București cu Kevin, în așteptarea răspunsului pentru cardul verde.

„Kevin este cel mai independent și puternic bărbat pe care îl cunosc – este cu adevărat singura persoană pe care o am în România,” a spus Ana Maria.

Kevin a adăugat: „Ne-am întâlnit pe Tinder – nu căutam ceva anume, dar pur și simplu s-a întâmplat. Ne-am conectat, am avut chimie bună și lucrurile au decurs natural – a fost la fel de surprinzător pentru mine ca și pentru ea.”